3 nasteri prin cezariana la Maternitatea Campia Turzii, la Maternitatea Turda si la Maternitatea Ginecologie 1 Cluj

Vreau sa va impartasesc povestea mea despre cele 3 cezariene. Cand a venit pe lume prima mea fetita imi doream o nastere naturala, pentru ca au aparut complicatii si oasele bazinului s-au blocat am intrat in cezariana a fost totul bine, fetita mea era perfecta.

Acum are 13 ani, am nascut la maternitatea din Campia Turzii.

Dupa 5 ani a venit urmatoarea minune, o fetita superba prin cezariana de urgenta, inainte de termen. M-am trezit noaptea cu apa rupta, ei si pe atunci nu mai aveam anestezist la Campia Turzii si am fost trimisa la Turda de urgenta.

A fost horror in vremea aceea, maternitatea arata groaznic, paturi ruginite etc..dar m-am bucurat ca fetita era sanatoasa si perfecta, ma rugam zilnic sa plec mai repede acasa, acum are 8 ani.

Ei si dupa inca 5 ani mai vine o surpriza: am ramas insarcinata, a fost o mare surpriza deoarece stiam ca am trompele legate, ei bine nu a fost asa. Nu regret nici o clipa, a fost cel mai minunat moment, venea si baietelul.

A fost totul ok, medicul meu ginecolog din Campia Turzii m-a sprijinit si m-a incurajat toata sarcina.

La 36 de saptamani am avut contractii mari, medicul a hotarat sa plec la Cluj pentru siguranta mea si a copilului, fiind nascut prematur. La noi in maternitate nu erau incubatoare speciale.

Am ajuns la Cluj si am intrat direct in cezariana, baietelul a fost perfect sanatos si am doar cuvinte de lauda cum am fost tratata la Gine 1 in Cluj, dupa 3 zile eram acasa si cu minunea nr. 3.

Anestezia a fost ok fara probleme mari, daca as mai putea va spun sincer ca as face si a 4-a cezariana. Copiii sunt cel mai minunat dar primit pe Pamant.

Cezariana fie ea si la cerere sau de nevoie, nu este de speriat. Multa sanatate tuturor copiilor.

(Ana, Campia Turzii)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 19 Martie, 2019

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Clinica Ginecologie 1 Cluj-Napoca | Cluj-Napoca | Maternitatea Campia Turzii | Maternitatea Turda

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana si nastere naturala gemene, la Spitalul Ioan Cantacuzino din Bucuresti, cu domnul Dr. Dragos Dobritoiu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook