Nastere prin cezariana la Clinica Ginecologie 1 Cluj-Napoca, cu Dr. Harsa Radu, in timpul pandemiei, in anul 2020

A doua mea nastere a fost prin cezariana programata in 27 august 2020 la Clinica Ginecologie 1 Cluj-Napoca. A fost perfecta pentru mine, desi mi-a fost foarte groaza de nastere si de perioada pandemiei.

Am mers cu taxi, cu bagajul dupa mine la spital pentru ca altfel trebuia sa ma aduca sotul cu fetita mai mare si am plecat de acasa cu groaza ca imi las fetita mai mare acasa si am si plans in Taxi, de dorul pentru ea.

In 27 august la ora 14 m-am dus la internare si am asteptat sa imi vina randul sa fiu luata de o asistenta si dusa pentru internare. Mi s-a facut ecografie si consult si am fost dusa intr-o incapere sa ma schimb in haine pentru spital si dusa prima data intr-un salon dar si-au dat seama ulterior ca au gresit si am fost dusa ulterior la terapie intensiva pentru a ma pregati pentru cezariana, am avut halat cu care a trebuit sa ma imbrac si am mers in sala de operatii unde toti au avut rabdare cu mine.

Nu am reusit sa stau nici cum trebuie sa mi se faca anestezia si pana la urma am fost pusa intr-o parte si asa mi s-a facut anestezia si conectata la perfuzii, aparate dar mi s-a explicat pentru ce sunt fiecare. Medicul care a realizat cezariana a fost Harsa Radu impreuna cu o doctorita careia nu i-am retinut numele.

Harsa Radu a fost si medicul la care am fost pe toata durata sarcinii. Doctorul m-a facut sa ma simt relaxata si a intrebat pe cele de la neonatologie daca bebele ii bine si greutatea si toata lumea s-a minunat de fetita ca ii blonda si ziceau ca nu au mai avut demult un bebe asa de blond, fetita cu ochii albastri.

Spitalul este foarte curat, toate asistentele s-au purtat foarte frumos cu mine si cu bebele, ni se aducea lapte pentru bebe noaptea tot la 3 ore si daca ne trebuia il foloseam daca nu lasam in biberon iar in timpul zilei aveam pe coridor un fix la care trebuia sa sunam sa ne aduca lapte, am fost sustinuta sa alaptez si alaptez si in prezent (bebe are 10 luni) si certata ca dormeam cu bebele in pat dar mi-a fost mai usor asa si acum tot cu fetita dorm in pat.

Eu am avut un hematom la operatie care a trebuit sa fie drenat dar mi s-a explicat de ce mi s-a facut acel hematom si ce trebuie sa fac si toti medicii care s-au ocupat de mine au fost foarte amabili. Recomand cu drag Ginecologie 1.

(Loredana, Cluj)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 23 Iunie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Clinica Ginecologie 1 Cluj-Napoca | Cluj-Napoca | Dr. Radu Harsa

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Clinica Ginecologie 1 Cluj-Napoca, cu Dr. Harsa Radu, in timpul pandemiei, in anul 2020

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook