travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea noastra incepe pe 02.04.2014 la ora 7:15 am ajuns la maternitate, am fost dusa in rezerva si m-am pregatit pentru operatie. Am fost monitorizata la burtica si bebe a inceput sa dea semne, aveam contractii din ce in ce mai dese.

La ora 9 am fost dusa in sala de operatie, la 9:25 s-a nascut minunea mea: Luca Flavian. Sentimentele nu se pot descrie in cuvinte, emotii mari si plansete de bucurie. Am stat la terapie intensiva 3 ore apoi am fost dusa in rezerva alaturi de sotul meu si de bebe.

Pe durata spitalizarii totul a fost bine, personalul excelent, conditii de 5 stele, doamna doctor cu care am nascut a venit la mine in prima zi de 3 ori sau chiar mai mult si in zilele urmatoare de 2 ori.

Nu am dus lipsa de nimic, durerile au fost suportabile, probabil si atentia asistentelor si a intregului personal au dus la o recuperare mai rapida si la o placere de a sta in spital. Nota 10 din toate punctele de vedere, va recomand sa nasteti la Arcadia, merita toti banii si nu numai.

(Larisa, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!