Nastere prin cezariana programata, in timpul pandemiei, la Maternitatea Arcadia Iasi, cu doamna doctor Cacicovschi Cristina

Numele meu este Madalina si doresc sa va impartasesc experienta nasterii in Maternitatea Arcadia Iasi. Sarcina mea a fost monitorizata inca din saptamana patru la Bacau, de catre doctorita Acsinte Oana in cadrul Regina Maria, dar o data cu venirea pandemiei ,,doamna doctor a dat bir cu fugitii”, intrand in concediu si asa am ajuns in plina pandemie si cu o sarcina destul de avansata, 23 de saptamani, la Iasi la doamna doctor Cacicovschi Cristina.

Am nascut acum doua saptamani prin cezariana programata, lucru pe care il regret, recuperarea a fost destul de grea.

In sala de nasteri totul a fost la superlativ atat doamna doctor Cacicovschi, atat medicul anestezist cat si restul personalului. Am ramas trei ore la ATI si aici am fost bine ingrijita, am primit calmante si apa la cerere, am fost invelita si intrebata din 30 in 30 de minute cum ma simt.

Dupa cele trei ore am ajuns in salon unde desi ar fi trebuit sa am parte de odihna nu am reusit din cauza colegei de salon, ca si sfat cine alege sa nasca la Arcadia ar fi bine sa-si ia o rezerva singura. Bebelusul ne-a fost adus in salon dar nu a stat mult deoarece nu-l putea ingriji si a dezvoltat si o forma de icter destul de sever.


Viziteaza Targul ONLINE Mami si Bebe!
Vouchere, Reduceri, Cadouri pentru gravide, mamici si copii, la un click distanta.


Pe parcul sederii acolo am primit vizita unui Psiholog, as fi apreciat daca as fi fost vizitata de un consultant in alaptare. Am primit calmante si ingrijiri foarte bune. Am participat la baia bebelusului.

In fiecare seara eram intrebata daca doresc ca bebelusul sa doarma cu mine sau sa mearga in spatiul special amenjat pentru ei. Peste zi mentionez ca bebelusul statea cu noi in salon.

Un mare plus medicilor din cadrul clinicii pentru grija si interesul fata de pacienti, un mare minus infirmierelor care uita ce atributiuni au si ca esti intr-o clinica privata si se comporta urat, uitand sa faca curatenia zilnica elementara.

De cele mai multe ori si un mare minus personalului de la Receptia spitalului, am fost intampinata cu o maxima aroganta si superioritate. Mancarea servita a fost buna, nu ne-au lipsit produsele de ingrijire pentu noi mamele dar nici pentru bebelusi.

Va recomand nasterea la Arcadia strict din punct de vedere al implicarii medicilor!

(Madalina, Iasi)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 24 Iulie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Cristina Cacicovschi | Iasi | Maternitatea Arcadia

Articole Similare

Nastere prin cezariana programata, in timpul pandemiei, la Maternitatea Arcadia Iasi, cu doamna doctor Cacicovschi Cristina

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook