Nastere prin cezariana la Medlife Bucuresti cu Dr. Dincaref Luiza

Am nascut in 2010 prin cezariana la Medlife cu D-na doctor Dincaref Luiza care este o draguta si s-a comportat superprofi de cand am intrat sub observatia dansei. Mi-o recomandase o prietena care nascuse la stat cu ea. Mie mi-a facut programare in saptamana 40 de sarcina, totul mersese f bine pana atunci. Am mers dimineata la ora 8, m-am cazat in regim single, conditii super ok, personal si profi si cu bun simt.

Mi-au facut un test de stres, apoi mi s-a spus sa astept in camera la tv. De emotii a trebuit sa merg la baie, apoi mi-am mai facut un dus ca ma luase cu toate transpiratiile si am avut timp sa vad si o emisiune la tv. Apare asistenta pe la 10 si ma invita in preoperator. Acolo doua asistente dragute pun branula. Apoi am intrat in sala de operatie. Anestezie rahia, cu anestezie 🙂

Ei bine da, ca sa nu simt anestezia, mi-a facut o mica anestezie. Apoi m-am intins pe masa si a inceput operatia. Dupa 5 min m-am intalnit cu bebe de 3300 kg, fetita scumpa si frumoasa. Apoi am adormit. M-am trezit la terapie unde am stat pana la 8 a doua zi. Am avut voie cu telefon, reviste, casti etc. Apoi inca 2 zile la rezerva cu bebe la discretie. Totul a fost perfect, nota 20!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Luiza Dincaref | Medlife Grivita

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Cuza Voda din Iasi, cu Dr. Carmina Schass

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook