Nastere prin operatie cezariana la Medlife Bucuresti cu doamna doctor Popa Mirela

Intr-o dimineata cu soare, fara nicio emotie am plecat cu un sot plin de griji, cu o bunica emotiva si o viitoare nasica nerabdatoare sa isi vada viitorul nepotel si fin. Cand am ajuns doctorita mi-a spus ca am cam intarziat un pic, dar intr-o jumatate de ora eram gata pregatita.

Dar eram atat de linistita incat le-am dat batai de cap doctorilor pentru ca am facut tensiune foarte mare, dar acea tensiune cred ca era urmare a faptului ca spiritul meu se intalnea cu cel al baietelului meu.

Cand mi-am revenit din anestezie mi-am intrebat sotul care a fost scorul Apgar si daca are degetele la maini si picioruse. A doua zi cand am revenit in rezerva din terapie intensiva si mi l-au pus la san pe bebe, primul lucru care l-a facut mi-a zambit, ma mirosise ….eram eu mama, in a carei burtica statuse 9 luni.

Acum cand mai avem un pic si face 5 ani, ii zambeste lui mami la fel de strengareste ca atunci si rade foarte mult, e un copil optimist si vesel, pentru ca stie ca este un copil iubit si dorit de mami si de tati.

Ii multumesc doamnei doctor Popa Mirela pentru tot sprijinul pe care mi l-a dat in timpul sarcinii, dupa ce am nascut si chiar si acum dupa atata timp inca ma mai sfatuiesc cu dumneaei pe probleme ginecologice.

(Cristina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 4 Septembrie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Mirela Popa | Medlife Grivita

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana, la Spitalul Municipal Bucuresti cu Dr. Cristian Radoi

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook