Nastere Cezariana Filantropia Bucuresti Iulie 2022 Dr. Safta Veaceslav

Povestea mea incepe vineri pe 3 iunie, atunci cand am mers catre Spitalul Filantropia, fiind nastere prin cezariana programata.

Internarea a decurs super ok si repede, desi aveam multe emotii. Am asteptat intr-un salon cu alte mamici de la ora 9:00 pana la ora 15:00 cand au venit sa ma ia la sala de operatii.

Imi era foame, si sete… cand am plecat catre sala de operatii, unde au venit moasele pe rand sa asculte inimioara bebelusei. Dupa a venit asistenta anestezistului si mi-a montat branula. Doctorul anestezist a urmat-o, dupa care am semnat acordurile.

In sala m-am asezat pe masa, domnul doctor anestezist a fost super atent si nu am simtit nimic cand mi-a facut rahianestezia, dupa care au inceput sa imi monteze sonda si sa se pregateasca de interventie.

Domnul Dr. Safta, un doctor de exceptie a terminat super repede operatia, bebelusa a fost ingrijita exceptional, iar operatia dupa numai 48 de ore arata ca o mica zgarietura. Ce e drept si eu ma vindec super repede.

Toate doamnele de la neonatologie, doamna Geta, doamna Mariana si doamna Andreea Gherase au fost exceptionale!!! Defapt tot personalul a fost super.

Singura mea greseala a fost ca nu mi-am luat rezerva din prima seara, insa am luat a doua seara. Initial am crezut ca e o idee buna sa impart salonul  cu o alta mamica. Insa fiind foarte cald afara, dupa ce m-au dus in salon am avut surpriza sa pic cu o alta mamica super alarmata de faptul ca voiam sa tin geamul deschis….Racea copilul la 40 de grade🤣. Asa ca in secunda 2 am si luat rezerva.

Bebe a ramas la neonatologie si in seara aia cu doamna Geta fiindca eram foarte obosita si a doua zi, duminica am plecat acasa la ora 14:30.

Per ansamblu a fost super ok acest spital din toate punctele de vedere,  doar experienta salonului a lasat de dorit. Recomand Filantropia!

Madalina

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 4 Iulie, 2022

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Safta Veaceslav | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook