Nastere Cezariana Maternitatea Brasov Februarie 2020 Dr. Anastasiu Costin

Era o zi de marți când am simțit că ceva nu este în regulă, însărcinată in 25 de săptămâni am început să am dureri foarte mari, ajunsă cu salvarea la maternitatea Brașov, deja aveam contracții mai dese de 1 minut si dilatație 5.

Inițial decizia a fost de oprire a contracțiilor, asa ca am fost pregătită si dusă la sala de monitorizare. Insa, mulțumită domnului Dr. Anastasiu Costin care a venit să vadă cum sunt, desi nu era medicul meu, au decis să îmi facă cezariană de urgență, pentru ca bătăile inimii bebelușului meu erau aproape inexistente.

Medicul care mi-a urmarit sarcina a fost doamna Dr. Casap Stela, dar  dansa nu a fost în tură la momentul acela și nu avea voie să intervină. Insa pot spune despre dansa ca este o femeie excepțională și s-a interesat de mine, o doctoriță foarte bună.

Domnul Dr. Anastasiu cu care am nascut, s-a purtat exemplar. Operatia de cezariana si nasterea in sine au fost  experiențe dureroase, datorită faptului că puiul meu era prematur extrem și fără șanse la viață. A fost o perioadă grea, plină de emoții, si  aveam posibilitatea să merg la bebe să îl văd din 3 în 3 ore pentru ca era în incubator.

Fiecare zi ce trecea și in care puiul meu era bine, era o zi fericită. Au fost si zile când simțeam că nu mai pot, dar cumva văzând că bebe evoluează, acest lucru îmi dădea putere să mai pot puțin. Mulțumită echipei minunate de medici si asistente puiul meu a fost externat după 3 luni.

Din cauza pandemiei eu am putut sta doar 2 luni lângă bebe, o lună a stat singurel, însă primeam tot timpul poze și informații despre el, iar  astăzi avem 1 an și 7 luni și suntem foarte bine.

Personalul  spitalului, asa cum spuneam foarte amabil, de la infirmiere până la medici, fără să fie nevoie de atenții și bani, erau acolo oricând aveai nevoie de ceva.
Asa ca da, se poate naște și într-un spital de stat, în condiții foarte bune și fără să dai bani.

Andreea

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 8 Septembrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Brasov | Dr. Costin Anastasiu | Dr. Stela Casap | Maternitatea Brasov

Articole Similare

cezariana brasov

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook