Nastere Cezariana Maternitatea Cantacuzino Iunie 2013 Dr. Toma Adrian

Am nascut acum 9 ani cu domnul Dr. Toma Adrian la Maternitatea Cantacuzino.

Acest medic a distrus atat viata mea cat si a copilului meu. Nu si-a facut meseria cum trebuie si acum platim noi. Am fost lasata cu tensiune mare, in travaliu pana a binevoit dansul sa vina la spital, desi stia ce probleme am.

Copilul meu a inghitit meconiu in travaliu si a suferit hipoxie. Acum la  9 ani si nu sta nici in sezut. Restul spune fotografia lui!

Acest medic nu a avut binevointa sa se intereseze de acest copil in 9 ani de zile. Nici nu i-a pasat ca a distrus o viata. Nu vreau mila nimanui dar e dureros! Vina ii apartine in totalitate pentru ca nu a stiut sa gestioneze situatia si din acest motiv s-a produs o nenorocire.

Nu stiu cum poate sa puna capul seara linistit pe perna cand stie ca a distrus un suflet. Nu ma ajuta cu nimic ca spun povestea, poate doar sa ma descarc. Numai noi stim ca parinti cat am luptat pentru acest copil, nopti nedormite, saptamani prin spitale, bani pe terapii, bani pe care ii cerem zilnic de la familie si prieteni.

Nu am stiut pe moment ca o sa se agraveze asa starea copilului pentru ca in maternitate ma minteau ca o sa fie bine copilul si ca la 3 ani o sa vin cu el de mana la ei. Au musamalizat cazul si s-au bucurat ca eu tot acesti ani am luptat in zadar sa imi recuperez copilul desi ei stiau ca are creierul distrus si nu poate fi recuperat.

Un singur medic neonatolog de acolo mi-a spus adevarul si eu am refuzat sa o cred pentru ca toti ceilalti spuneau ca o sa fie bine.

Acest medic nu merita sa mai profeseze, este prea tarziu pentru a-l da in judecata iar ei oricum au musamalizat tot.

Dupa nastere am stat 2 luni cu copilul in spital pentru ca era dependent de aparate, iar in tot acest timp domnul Dr.Toma intreba zilnic daca m-am externat. Am auzit chier eu cand intreba o asistenta daca inca mai sunt in spital.

Acesti medici distrug viitorul copiilor! Aveti grija mamici pe mana cui va lasati!

Petcu Andreea

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 5 Aprilie, 2022

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Adrian Toma | Maternitatea Cantacuzino

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook