Nastere Cezariana Maternitatea Cuza Voda Iasi Octombrie 2021 Dr. Socolov Demetra

Bună mămici. Povestea noastră începe la sfârșitul lunii februarie când am aflat că sunt însărcinată, pentru a doua oară, o veste minunată deoarece ne mai doream foarte mult încă un copil.

Toată sarcina am fost monitorizată în Piatra Neamț de către doamna Dr. Vișan Valeria, la fel ca la prima sarcină, sperând ca măcar acum la al doilea bebe să pot naște în orașul nostru cu doamna doctor. La prima sarcină am aflat la 22 de săptămâni că bebe are hidronefroză renală bilaterală și am hotărât împreună cu domnii doctori că e mai bine să nasc la Iași pentru a fi monitorizat și consultat bebe imediat după naștere.

Totul a decurs foarte bine pe tot parcursul sarcinii, până la 35 de săptămâni când am aflat că spitalul din Piatra Neamț v-a fi exclusiv pentru pacienți covid și doamna doctor m-a anunțat ca nu mai pot naște cu dumneaei. Am decis împreună să nasc tot la Iași cu doamna  Profesor  Dr. Socolov Demetra, la fel ca prima dată  prin cezariana. Si acum 2 ani și jumătate am născut tot prin cezariană, deci nu avem altă soluție.
Am ajuns la Maternitatea Cuza Voda,  vineri 15 octombrie, iar rezidentul doamnei profesor m-a internat, urmând ca miercuri pe 20 octombrie să îmi programeze cezariana.

Au urmat zile cu multe emoții, ultima zi având și câteva contracții mai puternice. Nașterea a decurs bine, mai lungă decât prima, si toată intervenția a durat o oră. Am născut la ora 11:10 o fetiță minunată pe care o cheamă Teofana, si care a avut la naștere  o greutate de 3110g și 50 cm, un bebe sănătos și frumos.

Recuperarea a fost puțin mai grea la început, însă am trecut cu bine  si peste acea etapă. Ulterior la externare am aflat de la o doamnă asistentă că din cauza intervalului mic dintre cele două nașteri, m-am expus unui risc foarte mare și dacă mai stăteam câteva zile uterul meu se rupea și putea sa urmeze o tragedie, care mă îngrozește acum când mă gândesc la cuvintele ei.

Din fericire totul a fost bine și îi mulțumesc bunului Dumnezeu și doamnei Profesor Dr. Socolov Demetra pentru minunea pe care o pot strânge în brațe.

Maternitatea Cuza Vodă din Iași este una curata cu personal medical amabil… cu câteva excepții, bine pregătit profesional.Personalul  susține mămicile înainte și după naștere și le ajuta să treacă cu bine peste acele momente grele și frumoase, cât despre doamna Profesor Dr. Socolov Demetra pot spune că este minunată, o recomand din toată inima .

De-asemenea și mâncarea a fost bună în maternitate, s-au respectat normele de igienă, atât personalul cât și pacientele au purtat măști mereu, totul a fost exact asa cum ar fi trebuit.

Bianca

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 7 Noiembrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Demetra Socolov | Iasi | Spitalul Cuza Voda Iasi

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
nastere

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook