Nastere Cezariana Medicover Februarie 2023 Dr. Radu Mihaela Alexandra

Buna ziua, as vrea sa impartasesc experienta nasterii mele la Medicover, in februarie 2023!

Sarcina a fost monitorizata de doamna Dr. Radu Mihaela Alexandra. Totul a decurs bine pana in saptamana 30, pana cand, intr-o seara au inceput contractii destul de puternice. Am mers rapid la camera lor de garda, unde mi-au facut o monitorizare si m-au trimis la Giulesti, spunandu-mi ca am risc de nastere prematura si ca la Medicover nu imi pot face nimic.

Dupa o internare de o saptamana, contractiile s-au oprit si am ajuns pana in saptamana 36 cu repaos total la pat. Am mers saptamanal la ecografii si monitorizari, tot la Medicover. Ajunsa la 36s si 4z, contractiile puternice au repornit si am fost internata din nou, de data aceasta la Medicover. Am fost consultata de medicul de garda, a fost chemata doamna doctor care imi urmarea sarcina si am intrat in cezariana de urgenta seara, pentru ca de data aceasta contractiile nu au mai putut fi oprite.

Nasterea a decurs foarte bine, medicii, asistentele, echipa de neonatologie, toti au fost foarte profi, chiar daca emotiile mele erau imense.

Dupa nastere, am fost dusa imediat in salon si nu la reanimare, asa cum ma asteptam. Asistentele veneau deseori sa se asigure ca sunt bine si sa imi administreze tratamentul. Pe bebe l-am vazut doar putin dupa nastere, apoi l-au luat pentru ingrijiri si nu mi-a fost adus pana a doua zi dimineata, 10 minute.

Legat de alaptare, bebe fiind nascut prematur, a trebuit sa stea in incubator, cu perfuzii, asa ca nu am putut sa il atasez. Mi-a fost adusa o pompa pe care sa o utilizez pentru a stimula lactatia, dar nu mi s-au dat prea multe informatii despre cum sa o folosesc si cat de des. Dupa externare, sanii s-au angorjat si am avut dureri teribile, pana am chemat un consultant in alaptare acasa si m-a invatat cum sa procedez. Aici un mare minus pentru Medicover.

Cazarea a fost ok, mancarea decenta, insa consider ca se putea ceva mai multa varietate, avand in vedere pretul platit.

Partea neasteptata a fost ca bebe a trebuit sa ramana in maternitate timp de 8 zile pentru ingrijiri. Asta a insemnat costuri foarte mari in plus, fata de ce ne asteptam. Estimaseram undeva la 2000€ si la externare am platit 4000€. O noapte de cazare la incubator, asa cum a avut bebe nevoie, a fost 1000 lei, dar asta nu a inclus si tratamentele aplicate. A fost nevoie sa platim extra inclusiv branule, seringi, pampersi si aleze.

Asadar, daca ar fi sa nasc din nou, m-as gandi de doua ori inainte de a alege Medicover. Partile bune in cadrul acestei clinici au fost faptul ca doamna Dr. Radu Mihaela Alexandra este un medic extraordinar, cu o comunicare foarte buna si raspunsuri prompte la orice ora, de asemenea asistentele si infirmierele foarte amabile si curatenia.

Ca si minusuri pot enumera imposibilitatea nasterii inainte de saptamana 34 in cadrul spitalului, avand in vedere ca am fost trimisa la un spital de stat, faptul ca nu a fost incurajata alaptarea si costurile extra extrem de mari, duble in cazul nostru.

 

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 29 Mai, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mihaela Alexandra Radu | Medicover Bucuresti

Articole Similare

Experienta Neutra
Experienta Neutra - aceasta poveste relateaza o experienta in general neutra despre Nașterea prin Cezariană.
bebelus pufos

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook