Nastere Cezariana Medicover Bucuresti Ianuarie 2021 Dr. Tiron Andrei

Dupa momentul in care am facut un test de sarcina acasa si a iesit pozitiv,am decis sa merg la un control ginecologic pentru a imi confirma sarcina. Neavand un medic la care sa fi mers constant sau o recomandare anume, am ales ultimul nume din lista prezentă pe site-ul Medicover. Am ales spital privat,avand abonament de la munca.

Toate analizele si controalele le-am facut la privat.Nici0data nu am asteptat mai mult de maxim 10 minute pentru a intra.Am ales de bunăvoie, ca modalitate de a naște, operația de cezariana.

Fiind in plina pandemie,cumva am fost comoda si am vrut sa am  certitudinea ca voi putea naste la privat, cu medicul care mi-a monitorizat intreaga sarcina, DR.TIRON GEORGE ANDREI.

In dimineata programarii,am ajuns cu 2 ore mai devreme la spital,am completat cateva fise,am facut o serie de analize si am intrat in sala de operatii.Am incercat de la început sa am o atitudine pozitiva,iar acest lucru m-a ajutat foarte mult sa raman relaxata pe durata intregii operatii,care a durat aproximativ 40 de minute.

Dupa operatie am fost dusa intr-o rezerva speciala,mi s-a spus sa beau apa si sa nu dorm cateva ore,desi ma simteam extenuata,si inca aveam picioare amortite.Dupa 4-5 ore am fost mutata in alta rezerva,in care se mai afla o proaspata mamica.Domnul doctor a venit dupa operatie sa verifice cum ma simt, sa imi spuna cum vor evolua lucrurile si la ce sa ma astept in continuare.

Mi-a indicat ca pana la sfarsitul zilei sa incerc sa ma ridic din pat, pentru ca ma va ajuta sa treaca durerea mai repede.In prima noapte si a 2 a zi, durerile au fost groaznice, dar ni se administrau la cerere calmante, fapt ce facea cumva durerea mai suportabilă.

Asistentele erau foarte dragute si comunicative.Am facut foarte multa miscare in rezerva,cu pasi mici.

Bebelusul imi era adus la cerere. Mancarea buna, apa si ceai ne aduceau tot la cerere. Per total as acorda nota 9 din 10 experientei nasterii la Medicover. Mi-ar fi placut sa invat in spital cum sa  îngrijesc copilul, sa vad cum i se face baita, cum i se schimba scutecul.

Am aflat aceste lucruri doar din teorie,de la medicul neonatolog de garda sau de la asistente, atunci cand le intrebam. Ulterior,a trebuit sa merg la un control sa imi explice cineva cum se ingrijeste exact si ce trebuie sa administrez pentru colici,igiena etc.

Tin sa  il recomand si sa-i multumesc domnului Dr. Tiron Andrei, pentru tot suportul oferit atat pe timpul sarcinii cat si dupa. Mi-a raspuns la o sumedenie de intrebari cu cel mai mare calm si  cu multa rabdare. Datorita dansului experienta nasterii nu a fost una care sa ma”marcheze”negativ, ci doar o calatorie, la finalul careia am obtinut cel mai frumos dar.

Sonia Ioana

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 30 Octombrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Andrei Tiron | Medicover Bucuresti

Articole Similare

Nastere naturala cu Dr. Preda, Spitalul din Brasov

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook