Nastere Cezariana Medicover Iulie 2022 Dr. Stavri Andreea Eugenia

Am nascut la Medicover in iulie 2022 cu doamna Dr. Stavri Andreea Eugenia. La monitorizari si controale totul era in regula, monitorizarea dinaintea operatiei cu cateva minute la fel. Cezariana programata.

Dupa lungi incercari de a mi se insera acel tubulet in coloana pentru anestezie s-a renuntat la el, sincer nu mai puteam suporta incercarile, aprox 20-30 mi si mi-au facut anestezie in branula.

In timpul operatiei s-a descoperit ca bebe facuse nod din cordonul ombilical in joaca lui probabil. Nod ce la monitorizare nu se putea observa, mi-au spus. (In conditiile in care eu doream sa nasc mai tarziu de 38s+6). Dupa nastere am fost la fel adusa in salon, urmand sa imi spuna ca va sosi si bebe dupa verificari.

Bebe nu a mai sosit, a fost pus in incubator (3,860kg) neintelegand nici macar ce are. Am nascut marti si bebe a ajuns la mine vineri seara. Eu de a2a zi deja mergeam, faceam dus etc. Am intrebat motivele ce se intampla, au spus ca va trebuie sa imi recolteze probe ca as fi avut eu o bacterie, sau defapt ca nu s-a adaptat la viata extrauterina, sau ca l-au aspirat pe nari si poate nu s-a curatat bine in plamani.

Mergeam la incubator si dadeam ture la el asteptand sa il primesc, nu imi tineam bebelusul in brate. Sotul a venit si nu a fost lasat sa intre sa il vada. Doamna doctor de la neonatologie tot intreba cine nu i-a dat voie, sincer nici numele nu il retinusem cine exact, a trebuit sa vina a2a data sa isi vada copilul!

Deja vineri seara cand s-a terminat doza de antibiotic, urmau sa ii fie repetate analizele. Am cerut externare pentru sambata. Nu mai rezistam, am facut o criza de nervi mergand direct acolo si discutand cu doctorul, etc. Sambata dimineata doctorul care era de garda mi-a spus urmatoarele: ” Am repetat analizele, rezultatele din punctul meu de vedere sunt bune, insa eu fac doar garzi la Medicover, celelalte 2 colege nu sunt de acord sa plecati decat pe semnatura pe propria raspundere, in cazul in care apare ceva, nu va putem reinterna.”Am semnat si am plecat acasa cu bebe!

Am fost cazata in rezerva cu 3 paturi, 2 camere si 1 baie. In viziunea mea se numeste rezerva tripla. La receptie insa figura ca si camera dubla, pentru ca un pat nu functiona, mi s-a spus.

Promptitudine pentru calmante, apasat pe butoane, mesele ok.(Nu am avut nevoie prea multe pentru ca m-am refacut relativ repede si ma miscam deja singura).

Si da, nu iti arata nimeni cum se utilizeaza pompa, cum se pune un pampers, cum se imbraca bebelusul, nimic… Nu mai spun ca am recoltat pentru screening’ul metabolic si am fost chemati pen0rut inca o alta recoltare deoarece prima nu ar fi concludenta si nu am nici acum acasa acele rezultate, doar am fost sunata sa mi se spuna ca sunt ok,  la costul de 500 lei.

Nu as mai naste a2a oara la Medicover, sanatosi sa fim, banii vin si se duc…! Nu mai spun, ca ne asteptam la un cost si a fost total diferit.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 29 Mai, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Andreea Eugenia Stavri | Medicover Bucuresti

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea prin Cezariană.
botosi bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook