Nastere prin cezariana la Maternitatea Medlife Grivita din Bucuresti cu domnul doctor Gheorghe Gica

A fost o poveste frumoasa, o poveste MedLife creată de domnul Dr. Gica Gheorghe, care ne-a fost si ne este in continuare alaturi, la orice ora din zi si din noapte. Minunea povestii cu „happy-end” se numeste Marco-Alexandru. A cantarit 3890gr si si a masurat 50cm.

Acum, dupa 2 luni si jumatate, undeva pe la 7kg si minim 61 cm. Sunt datele de acum10 zile… ˘

Revenind la povestea noastra, dupa nastere, Marco a fost preluat de domnul doctor Toma Adrian, pentru ca mai apoi sa o cunoastem pe doamna doctor Miruna Georgescu, la Spitalul de Pediatrie MedLife.

La 9 zile de la nastere am zburat amandoi in Franta si ne-am comportat exemplar! Vorbim despre o operatie de cezariana – asa a vrut micutul – care arată impecabil. Credeti sau nu, am refuzat calmante – am martori :)) Cu asta, cred ca am spus totul.

Ideea este urmatoarea: DA, se poate si in Romania! O sa spuneti ca am platit pentru asta… Au mai plătit si alte prietene, la alte clinici… de renume sau SPITALE DE STAT, unde in afara de faptul ca se negociază tariful ca la piata, comportamentul personalului lasa de dorit (n-o spun din auzite!). Si-apoi, fie vorba intre noi: unde nu se plateste?! Si nici peste tot nu intri in sala machiata, aranjata, asteptand sa filmeze sotul venirea pe lume a celei mai importante fiinte din viata noastra 🙂

Nu cred ca are sens sa va mai vorbesc despre conditiile din rezerva, dar va pot mentiona ca domnul doctor Gica Gheorghe este laudat de toate doamnele asistente, la superlativ. Eu l-am ales intuitiv, avand la dispozitie alti 4 medici de renume, dintre care 2 cu super-recomandari din partea unor prieteni comuni… Nu am gresit!

Concluzionez prin a recomanda cu incredere cel putin personajele povestii mele frumoase, poveste a unui sistem foarte bine pus la punct. 😉

PS: Make-Up-ul a rezistat pana a doua zi, dupa terapie intensiva – nu va ganditi la make-up gen „bamboo”, ci cat sa arat bine pentru nepotii si stranepotii mei, cand vor vedea filmarea peste ani :))

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 5 Octombrie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Adrian Toma | Dr. Gica Gheorghe | Dr. Miruna Georgescu | Medlife Grivita

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana cu Dr. Badea Iulian, Spitalul Universitar Bucuresti

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook