Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa August 2023 Dr. Alina Datcu

Bună!Pe 8 august 2023 mi-am întâlnit minunea pentru prima dată, la maternitatea Regina Maria Băneasa. A fost un moment unic, moment ce nu poate fi descris in cuvinte.

Echipa medicală condusă de doamna Dr. Datcu Alina, mi-a oferit tot suportul și m-au făcut să mă simt in siguranță in fiecare moment. Pentru mine operația de cezariană a fost ușoară, durerile au fost foarte bine ascunse cu tratamentul analgezic prescris, iar recuperarea a fost rapidă. Am nascut seara la ora 18h03 un băiețel care a cântărit 3040 gr, care s-a adaptat tare bine la viața extrauterină.

La ora 19h00 eram deja in post operator, si nu la mult timp după aceea mi-au adus bebelușul pentru a-l atașa la sân. Asistentele au fost foarte empatice, mă verificau continuu asigurându-se ca totul decurge conform procedurii.

Cât am stat la ATI m-au vizitat si doamna Dr. Datcu, si doamna Dr. Comanelea (anestezist) și inclusiv un medic de gardă. La ora 00h00 eram deja in rezervă, cu perfuziile puse. A doua zi la 10h00 mă plimbam cu colega de rezervă care născuse natural, pe holurile maternității.
Asistentele de la obstetrică au fost atente și și-au făcut foarte bine treaba. Eu nu am avut nevoie de analgezice suplimentare, dar imi ziceau tot timpul să le spun dacă simt orice fel de durere pentru a mă ajuta imediat.

Am ales să stau cu bebe ziua și noaptea sa-l las la neonatologie, consider că a fost o decizie bună deoarece am reușit să dorm și cred că și somnul a contribuit la refacerea mea rapidă. Asistentele de la neo au fost minunate, foarte prompte, empatice și atente, bebele meu a fost tare norocos cu ele. Cum le sunam pentru a le cere o porție nouă de lapte, sau să mă ajute cu atașarea bebelului la sân, cum erau in rezervă.
In fiecare zi primeam vizita doamnei Dr. neonatolog Apostoleanu Mihaela care mă ținea la curent cu evoluția bebelușului, și tot ea mi-a oferit câteva informații de bază pentru viața de acasă cu bebe.

Tot zilnic a venit și doamna doctor Datcu să mă vada și să verifice și plaga. In fiecare zi aveam si vizita medicului de gardă. A doua zi dupa nastere, am primit și vizita consultantului in alăptare, Dr. Gheorghiu Florentina care a venit cu bebelușul și m-a ajutat sa-l atașez corect și mi-a oferit detaliile necesare pentru alăptare.

Sarcina a fost una ușoară fără probleme, monitorizată de către doamna Dr. Datcu Alina și morfologiile au fost făcute de către domnul Dr. Marinescu George. Doamna Dr. Datcu a avut mereu grijă să-mi răspundă la toate întrebările, a fost tot timpul empatică și atentă la nevoile mele, mi-a oferit explicații pe înțelesul meu la ecografii și a răspuns și pe whatapp de fiecare dată intr-un timp scurt.

Pentru mine nașterea la Regina Maria Băneasa a fost o experiență frumoasă, o experiență a nașterii pe care consider ca fiecare femeie care dorește să devină mamă ar trebui să o aibă.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 22 Noiembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Alina Datcu | Dr. Comanelea | Dr. Florentina Gheorghiu | Dr. Mihaela Apostoleanu | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
bebe .

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook