Naștere Cezariana Regina Maria Băneasa Septembrie 2023 Dr. Alina Ursuleanu

Buna mămici ! Dacă despre prima naștere nu am povestit deși a fost o experiența buna, vreau să vă povestesc despre cea de-a doua experiență a nașterii și să vă spun de ce am ales încă o data Regina Maria.

În primul rand am făcut acesta alegere pentru medicul meu și în al doilea rand pentru secția de neonatologie despre care am auzit doar cuvinte de lauda. Vin acum, după 10 zile de la externare, cu povestea celei de-a doua nașterii și vreau să vă împărtășesc experiența mea.

Medicul meu a fost doamna Dr. Alina Ursuleanu și am la adresa dânsei doar cuvinte de lauda. Este un om cum rar găsești, un profesionist desăvârșit și mai ales un om deosebit. Dansa mi-a monitorizat ambele sarcini și ceea ce îmi place este că și efectuează morfologiile și se implica 100%. Nu e genul de om care să te panicheze, chiar dacă exista o complicație. Consulturile au loc regulat, nu te cheamă mai mult decât este necesar. Nu primești analize inutile sau costisitoare dacă nu trebuie. Menționez că la aceasta sarcina am avut o complicație în momentul nașterii, însă dansa s-a descurcat minunat și totul a fost bine și nu am stat suplimentar în spital.

Legat de maternitatea Regina Maria, totul a fost la superlativ, toată lumea s-a comportat minunat. Condițiile sunt foarte bune, mâncarea buna, nu aveți nevoie de absolut nimic, primiți acolo tot ce aveți nevoie, inclusiv periuța și pasta de dinți. Se tot spunea că aveți nevoie de cablu lung la telefon, să știți că au modificat în rezerva și nu mai este nevoie :)), poate doar la ATI.

In ATI doamnele asistente au avut un comportament cald, răbdător și au fost empatice și drăguțe. Mi-au oferit apa când am avut nevoie și pentru orice altceva îți stau la dispoziție, nu se manifesta brutal sau urat. Odată ajunsă în rezerva și doamnele infirmiere au fost extrem de drăguțe, mi-au adus apa și tot ce aveam eu nevoie, la fel si doamnele asistente de pe secție.

A doua zi, dupa nastere am fost vizitată de domnul doctor neonatolog care mi-a explicat tot ce trebuia să știu despre micuța mea, și de doamna consultant în alăptare Mihaela Dan, un alt om deosebit, de la care pleci cu “lecția“ invățată, să zic așa. Inclusiv domnișoara care a venit să ne prezinte băița bebelușului a fost extrem de drăguță.

Părerea mea legata de acesta maternitate este una buna, sunt și mici minusuri însă nu contează per total, și cu siguranța dacă o să existe o a 3a oară, tot Regina Maria aș alege. Închei prin ai mulțumi doamnei Dr. Alina Ursuleanu pentru toată implicarea, iar vouă v-o recomand din suflet !❤️

Sănătate multă mămici de pitici !

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 3 Noiembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Consultat in alaptare Mihaela Dan | Dr. Alina Ursuleanu | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook