Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Iulie 2023 Dr.Ghelmene Adriana

In data de 09.07.2023 am avut programata cezariana la ora 13:00, a fost o cezariana la cerere. Desi pe parcursul sarcinii au fost ceva complicatii, doamna Dr. Adriana Ghelmene m-a sustinut si m-a incurajat foarte mult, a fost un real ajutor pentru mine, mai ales  ca am trecut prin perioada sarcinii mai mult de una singura.

In ziua nasterii, am ajuns la maternitatea Regina Maria Baneasa la ora 10:00 pentru monitorizare, montarea branulei, completarea documentelor. Dupa monitorizarea la aparat, am fost dusa in rezerva (am avut rezerva single unde nu mi-a lipsit absolut nimic) pentru dusul cu acel burete special si pentru o perfuzie. Inca nu se terminase perfuzia in momentul in care am fost preluata de o doamna asistenta care m-a dus la ATI, unde am mai completat cateva hartii si am asteptat sa ma preia cineva in sala de operatii. Atmosfera era una foarte relaxata, acolo se aflau 3 femei care deja nascusera, emotiile se amplificau. Dupa cateva minute am fost preluata de doua asistente care m-au dus in sala de operatii pentru pregatire.

Anestezia a fost marea mea frica toata sarcina, din fericire a fost mai usoara decat ma asteptam, am simtit intepatura..iar dupa cateva momente nimic, absolut nimic. Operatia a decurs foarte bine, am nascut o fetita de 3.115 kg si nota 10, cat am fost cusuta m-au adormit. Singura problema a fost faptul ca nu am avut voie sa beau apa si sa mananc inaintea operatiei si am resimtit foarte puternic setea.

Dupa operatie am fost dusa din nou la ATI, unde dupa aproximativ 2 ore mi s-a adus si copilul pentru a incercarea alaptarea, un sentiment unic atunci cand am tinut-o in brate!

Dupa aproximativ 7 ore, cand efectul anesteziei a trecut, am fost mutata in rezerva, unde mi-au adus supa strecurata, apa si ceai de lactatie. Am dormit toata noaptea extrem de bine, desi toata perioada sarcinii m-am confruntat cu insomnii. A doua zi dimineata mi s-a adus micul dejun, iar inainte sa vina asistenta pentru a ma ajuta sa ma ridic, m-am ridicat singura ! Am avut o recuperare rapida, fara complicatii si o experienta a nasterii extraordinara ! Doamna dr Adriana Ghelmene m-a vizitat zilnic, pe toata perioada spitalizarii si a incercat sa ma ajute cu tot ce s-a putut. Tot personalul spitalului s-a purtat extraordinar, totul a fost la un buton distanta.

Incurajez toate viitoarele mamici sa aiba incredere in ele si in doctorul ce le monitorizeaza sarcina, totul o sa fie perfect, la fel cum a fost si in cazul meu!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 9 Septembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Adriana Ghelmene | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
HAINE BEBELUSA

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook