Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Iunie 2020 Dr. Shadi El Sawas

Chiar dacă au trecut 3 ani și jumătate încă îmi amintest ziua nașterii ca și când a fost ieri…am nascut în plina pandemie, am fost lăsată la ușa maternității Regina Maria de către sot, cu ochii în lacrimi fiind prima mea internare.

Încă de la recepție am fost primita cu zâmbete. Am fost condusa intr-un salon unde am fost pusa la monitorizare și pentru recoltare. Imediat si-a făcut apariția și medicul meu,  domnul Dr. Shadi El Sawas (mulțumim lui Dumnezeu ca ni l-a scos în cale), și mi-a explicat care sunt următorii pași.

Apoi am fost condusa în rezerva unde mi s-a spus sa fac un dus cu un săpun cu betadina, am imbracat camasa pentru naștere și apoi a sosit o asistenta tare tare drăguță, Elena, ca sa-mi pună branula, totul a decurs ca la carte. Nu a mai durat foarte mult și am fost condusa în sala de operații.

Atât de multe emoții și întrebări și curiozitati🙈🙈 Dumnezeu din nou a fost lângă noi, când a apărut cu un zâmbet pe buze doamna Dr. Ani Rahimian, un anestezist de milioane și pot spune cu mana pe inima ca nu am simțit absolut nicio durere în momentul anesteziei sau a introducerii cateterului în coloana.

Pe tot parcursul operației doamna doctor a stat lângă mine mi-a explicat orice urmează sa îmi facă sau sa-mi administreze. Imediat ce a început operația minunea noastră si-a făcut simțită prezenta cu un plâns din toți plămânii!❤️

Pe aceasta cale vreau sa-i mulțumesc din nou medicului meu,  domnul Dr. El Sawas Shadi pentru tot profesionalismul, implicarea, răbdarea și timpul acordat unei gravide speriate și cu mii de întrebări. Mulțumesc și Regina Maria pentru toată experienta, a fost una de milioane, nu as putea reproșa ceva cadrelor medicale și auxiliare.

Mâncare foarte bună, condiții excelente, totul era la un telefon distanta. Asistentele niște bomboane, atat ce m-au sustinut și ajutat cu orice am avut nevoie! Consiliera în alăptare o minune, am reușit sa alăptez exclusiv din a doua zi după cezariana (nu aveam mameloane formate și îmi era teama ca nu voi putea). Medicul neonatolog minunat, mi-a explicat pe înțelesul meu tot ce trebuia sa știu când voi pleca din maternitate!

Abia aștept sa repet experienta și sper sa se întâmple cât mai repede!❤️

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 15 Ianuarie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ani Rahimian | Dr. Shadi El Sawas | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook