Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Iunie 2023 Dr. Andrei Tiron

Imbratisez cu drag toate mamicile si viitoarele mamici!

Desi au trecut aproape 6 luni de cand a aparut minunea in viata noastra, as vrea sa va povestesc pe scurt experienta nasterii prin cezariana la acesta maternitate. Pe domnul Dr. Tiron Andrei l-am intalnit prima data la un control de rutina, si de atunci am stiut ca va fi medicul ce imi va aduce pe lume copilul. Toata sarcina a fost urmarita cu empatie si liniste de dansul. Mereu cand am avut intrebari am primit raspunsuri si intotdeauna mi-a explicat absolut tot cu cea mai mare calmitate. Am apreciat si ca la fiecare vizita am putut intra cu sotul sa vedem impreuna bebelina la ecografie.

Nasterea prin cezariana nu a fost programata, iar eu mi-am dorit sa nasc natural, insa nu s-a putut. Aveam mari emotii pentru operatie, insa cand a aparut domnul doctor m-am linistit si am avut incredere ca totul va fi perfect. Pot spune ca operatia si recuperarea au decurs foarte bine si am nascut o minune de fetita, cu care am plecat acasa in 3 zile ! 🫶🏻

Daca pot vorbi de fricile de dupa nastere, una dintre ele a fost ca nu o sa pot urca prea usor 3 etaje, blocul nostru neavand lift. Insa dupa 3 zile de la nastere, cand am ajuns acasa, am urcat cu bebelina in brate fara probleme. Nu mai aveam nici o durere. Operatia abia daca se observa si nu am folosit nimic special pentru ingrijirea ei. A ramas o frumoasa amintire acolo pe corpul meu.

Personalul, atmosfera si conditiile din maternitatea Regina Maria Baneasa au fost excelente. Nu am simtit ca sunt intr-un spital, m-am simtit ca acasa. Desi am avut un mic bagaj de acasa, nu am avut nevoie de nimic din el. Am primit tot ce aveam nevoie din maternitate.

Multumesc inca o data din suflet domnului Dr. Tiron Andrei, dar si intregii echipe!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 4 Decembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Andrei Tiron | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
bebelusa

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook