Nastere Cezariana Sanador Ianuarie 2023 Dr. Mădălina Comanescu

Bună,

Numele meu este Maria și am născut pe data de 05.01.2023 prin cezariană la maternitatea Sanador. Eu am fost cea care si-a dorit cezariana neavând nicio problema medicală, iar doctorul nu s-a opus dorinței mele.

Menționez faptul că am avut o sarcina extrem de ușoară fără complicații iar nașterea prin cezariană a decurs fără probleme. Am fost programata la ora 10 pentru operație, iar la spital am venit cu doua ore înainte pentru internare.

Am fost dusă în salon și mi s-au monitorizat contractiile care s-au intensificat însă erau tot suportabile. După vreo jumătate de ora am plecat spre sala de nasteri,  însă inainte de a ma baga în sala de operații am discutat cu anestezistul și mi s-a făcut o perfuzie. În sala de operații ma astepta medicul meu, doamna Dr. Mădălina Comanescu un om excepțional, pe care îl recomand din tot sufletul. Văzându-mă tare temătoare dansa m-a linistit, și după ce mi s-a făcut anestezia în coloana, operatia a început.

Nu am simțit mai nimic, doar simțeam cum îmi umbla în burta, deoarece trebuia să scoată copilul și să extragă placenta. Doamna doctor însă îmi explicase deja și știam la ce sa ma aștept. La ora 10:08 s-a născut băiețelul meu, care a cântărit 3090g și a măsurat 50 cm. Mi l-au adus imediat după ce l-au scos, am plâns și nu știu cum s-a scurs timpul și s-a terminat operația. După operație am fost dusă direct în salon, nu am stat deloc la ATI, asa se procedează la Sanador dacă nu sunt complicații.

În salon l-am sunat pe proaspătul tătic sa vina sa-și vadă băiatul. Am născut totuși în pandemie și i-a trebuit PCR sau test rapid, erau permise 2 vizite pe zi. In cele 3 zile de spitalizare nu mi-a lipsit absolut nimic, iar personalul s-a purtat exemplar. Da este adevărat, este greu sa te ridici după operatie, însă eu zic ca trebuie sa luptam pentru a ne reveni cât mai repede și pentru a avea grija de puiuții nostrii.

Singurul minus pe care l-a avut nașterea la privat este ca în contract era specificat ca vom avea consultant în alaptare, insa doar am vazut-o la fata și nu ne-a oferit prea multe informații, din contra ne-a spus sa citim și sa o întrebam ulterior, asa ca eu și colega mea de salon ne-am descurcat cum am putut cu alăptatul.

În ziua externarii eram ca și noua, soțului nu-i venea sa creadă cât de bine m-am recuperat și ca puteam sa merg extrem de bine. Trebuie însă menționat și faptul ca medicul meu se ocupa de mine și când nu putea veni personal, trimitea medicul de garda sau rezident de 2 ori pe zi sa ma verifice și sa vadă cum ma simt.

Mie și copilului nu ne-a lipsit nimic la Sanador și chiar dacă am plătit o suma frumușică, am stat regește și as mai alege maternitatea Sanador încă o data fără sa stau pe gânduri.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 4 Decembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Madalina Comanescu | Sanador

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
jucarii baietel

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook