Nastere Cezariana Sanador Iunie 2023 Dr. Comanescu Madalina

Am nascut in dimineața zilei de 05.06 un baietel perfect sanatos in cadrul maternității Sanador.
Sarcina mi-a fost urmarita de doamna Dr. Comanescu Madalina, un medic exceptional care m-a ajutat practic sa ajung in punctul de a-mi desavarsi povestea si de a deveni mama.

Sarcina mea a debutat bine, fara complicatii…insa in saptamana 12 la morfologia de trimestru 1 a fost observata o tensiune la arterele uterine pentru care am primit tratament. In saptamana 25 am fost indrumata de catre doamna doctor sa fac testele pentru trombofilia ereditara. Mi s-a confirmat trombofilia si am primit tratament cu anticoagulant pana la finalul sarcinii, de la medicul hematolog doamna Dr. Coleș, nota 10 si pentru dansa.

Apoi, sarcina a decurs normal iar la 39 de saptamani si 4 zile mi s-a declansat travaliul. Am mers la spital unde am fost preluata de medicul de garda, iar intre timp a ajuns si doamna doctor.

Din motive medicale am decis sa nasc prin cezariana – pentru siguranta mea si a bebelusului. Medicii si asistentele s-au comportat exceptional, atat in timpul operatiei cat si dupa. Am ras, vorbit si a fost voie buna in timpul operatiei, asa ca nu am realizat cand a trecut timpul.

Am ales o rezerva single si nu regret nicio clipa, am avut parte de intimitate, m-am putut odihni si timpul a trecut foarte placut. Bebelusul a fost tratat foarte bine de echipa medicala, in afara de putin icter nu am avut probleme. Un minus l-as da unor asistente de pe sectia de neonatologie mai in varsta care nu mai aveau rabdare cu proaspetele mamici.

Recuperarea a fost una usoara, m-au ajutat enorm doamnele asistentele de pe sectie, au fost mereu atente la nevoile mele.
Mancarea servita a fost foarte buna, perfecta pentru o mamica care urma sa inceapa alaptarea – m-a ajutat mult in pornirea lactatiei. Rezerva a fost foarte curata, camera si baia erau curatate in fiecare zi, lenjeria schimbata zilnic.

Concluzionând, recomand Maternitatea Sanador, si pe doamna Dr. Comanescu Madalina, este extrem de competenta, atenta si placuta,  si datorita acestei echipe medicale am avut parte de o experienta pozitiva a sarcinii si a nasterii.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 13 Decembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Madalina Comanescu | Sanador

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
baietel

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook