Nastere Cezariana Spitalul de Judetean Urgenta Slatina Septembrie 2022 Dr. Ilea Niculina

Buna mamici,

Ma numesc Cristina si am nascut prin cezariana la spitalul de stat din Slatina. Nu am avut nici o problema, totul a decurs perfect, am fost bine si eu si copilul.
Doamna Dr. Ilea Niculina si asistentele au fost foarte dragute si atente cu mine, si pe perioada spitalizarii, am stat intr-o rezerva de doua persoane. Prima zi, dupa operatia de cezariana, am stat la terapie intensiva, unde doamnele asistente veneau sa ne verifice si sa vada daca suntem in regula. A doua zi am fost mutata in salon si mai tarziu, mi-a fost adus si copilul. Cand l-am vazut am stiu ca este perfect!

Am stat internata 5 nopti, si  in acest timp am avut bebelusul cu mine in salon. Din 3 in 3 ore il hraneam, apoi dimineata il duceam sa ii faca baie, si il luam din nou cu mine in salon. Au fost foarte dragute si doamnele asistentele de la neonatologie, ne-au invatat cum se imbraca un copil, tinand cont ca este primul copil nu aveam habar, ne-au aratat si cum putem sa il hranim la san. Totul a fost ok, incepand de la doctori pana la asistente.

Salonul a fost acceptabil, am avut si TV, frigider, singura problema a fost insa faptul ca era foarte cald in camera. Lenjeria era schimbata de cateori era nevoie, totul era curat, si patutul bebelusul era langa patul mamei.

Initial aveam cateva dubii legate de nasterea la un spital de stat, dar acum nu regret ca am facut aceasta alegere si pot spune si ca tot personalul s-a comportat super bine, am fost tratata cu atentie. Daca ziceam ca nu ma simt bine si nu pot sa am grija de copil, domanele asistente de la neonatologie se ofereau sa ia bebelusul si sa il ingrijeasca.

Ma gandesc ca si al doilea copil o sa il nasc tot la acest spital, cu aceeasi doamna doctor, pentru ca si despre dansa am doar cuvinte de lauda si a fost foarte atenta.

Nastere usoara tuturor!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 1 Aprilie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Niculina Ilea | Slatina | Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
graviduta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook