Nastere Cezariana Spitalul Judetean Calarasi Martie 2018 Dr. Said Aboleyas

După prima experienta neplacuta a nasterii, avuta la maternitatea din Călărași, am avut o reținere ca a doua sarcina sa o urmaresc cu medicii din orașul meu natal.

Spre surprinderea sau norocul meu, nu știu cum sa spun, în oras au venit doi medici noi. Unul din ei, mi-a si  devenit medic, este vorba despre domnul Dr. Said. O să-l laud și o sa ii mulțumesc o viata pentru tot ceea ce a făcut pentru mine.

După o sarcina cu probleme, de la 4 luni colul deschis, a venit ziua mult asteptata a nasterii, si in data de 10.03.2018 a trebuit sa nasc prin cezariană, deoarece domnul doctor mi-a spus ca nu voi putea naște natural. După teama și socul care îl avusesem în urma cu 5 anișori cu nasterea baietelului meu, am avut o temeri pana în ultima clipă.

Am ajuns în sala de naștere in care am intalnit de aceasta data doar oamenii minunați care mi-au schimbat percepția despre medicină, o gașca de oamenii extraordinari, care atunci cand m-au vazut timorata, au inceput sa faca tot felul de glumite pentru a ma scoate din aceasta stare. In timpul operatiei, domnul Dr. Said foarte mândru îmi spune „off ce bebeluș deștept își scoate lichidul singur” insa pentru ca la nasterea trecuta băiețelul meu s-a născut aproape mort din cauza lichidului și eu am avut din nou un soc si am început sa plang, spunând ca nu se poate ca eu sa patesc  asa ceva la ambele sarcini.. Doamna doctor neonatolog m-a luat de mana și mi-a șters lacrimile spunându-mi „Mămico, calmează-te ai o prințesa de 3200gr.!” Doamne am fost atât de mandra și atât de fericita.

După aceasta a doua nastere am rămas surprinsa placut de medicul Said și am păstrat o relație stransa cu acesta, asa ca mulțumesc pentru experienta domnule Dr. Said, sunteți un om minunat!!

Desi astazi se împlinesc 9 ani de la cu nasterea băiețelului meu și încă nu sunt vindecata, acum, după toate schimbările făcute recomand cu drag medicii si maternitatea spitalului Călărași!

Silvia

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 25 Ianuarie, 2022

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Calarasi | Dr. Said Aboayesh | Spitalul Judetean Calarasi

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook