Nastere Naturala Spitalul Judetean Calarasi Ianuarie 2013 Dr. Ioan

Povestea mea începe in anul 2013, atunci cand pe data de 10 ianuarie am inceput sa am contractii si am mers la Spitalul Judetean Calarasi. Sarcina mea a fost urmarita de domnul Dr. Taut, care insa m-a lasat balta la nastere.

Acolo deja ajunsa am fost preluata de doctorul care era de garda, domnul Dr. Ioan, care mi-a spus foarte rece ca nu nasc acum si ca ce este in capul meu, desi aveam deja 40 de saptamani…

Am tot incercat sa iau legatura cu medicul care mi-a urmarit sarcina, si dupa o vreme cand am reusit sa dau de dansul, mi-a spus ca nu are ce sa faca si ca nu se poate baga peste doctorul care m-a preluat. Si aici a inceput calvarul meu, daca il pot numi asa..

Dupa 2 saptamanii de chin si asteptare a venit ziua cea mare la 42 de saptamani aproape. In seara de 23 ianuarie, pe la ora 19 au inceput contractiile din ce in ce mai rau si am fost coborata la sala de nastere și controlata de  doamna Dr. Gandea, care foarte recalcitranta mi-a spus „nu te mai victimiza, vad ca ai tatuaje… acolo nu ai mai plans” și m-a lasat în pat sa aștept nașterea.

De abia a doua zi la ora 8 dimineata a venit doctorul Ioan și mi-a rupt apa lasandu-ma din nou în pat pana cand voi naște… singura intr-un salon cu 6 paturi, fara nimeni langa mine.

Durerile incepusera din ce in ce mai rau, eu eram un copil care urma sa aduca pe lume un copil, aveam 18 ani si am țipat pana am ragusit dupa cadrele medicale  sa vina in salon.

Intr-un final au venit și cand au vazut ca nasterea incepuse deja tot ele suparate ca nu le-am chemat m-au luat pe sus mai mult fuga sa merg in sala de nastere. Am nascut un baietel minunat de 3,750gr aproape mort din cauza lor😭😭 Bebelusul meu inghitise lichid si era deja vanat. In momentul in care l-am vazut mi s-a facut rau, și cadrele medicale și ele speriate m-a palmuiau serios si imi spuneau ca eu sunt vinovata ca nu am impins cum trebuie si ca sunt o inconstienta…

Dupa mai bine de 4 zile de la aceasta experienta am reusit sa imi vad copilul care era intubat si la tratament injectabil.

Va pot spune ca înca sunt marcata de aceasta experienta, desi au trecut aproape 9 ani de cand eu am devenit mamica unui barbat deja acum!
Va mulțumesc ca mi-ați citit povestea!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 24 Ianuarie, 2022

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Calarasi | Dr. Ioan | Dr. Taut | Spitalul Judetean Calarasi

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea Naturală.
baiat

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook