Nastere Cezariana Spitalul Regina Maria Mai 2022 Dr. Zugravu Adrian

Buna mamici!

Nu pot face o comparatie despre nasterea la stat versus nasterea la privat, va pot spune insa, din punctul meu de vedere ca nasterea la privat vine cu unele avantaje,dar si dezavantaje.

Inca de la intrarea in spital si pana la iesire totul a fost impecabil. Medicul Zugravu Adrian care m-a asistat la nastere a fost si cel care mi-a monitorizat sarcina si caruia nu-i pot reprosa absolut nimic.

Mi-a fost atat de frica de cezariana, dar tot personalul din sala de operatie m-a sprijinit si mi-au oferit toate informatiile necesare. Dupa operatie am fost ajutata de intreg personalul pentru o recuperare rapida. Cu totii s-au comportat exemplar, nu a existat termenul de „spaga/ mita/ atentie”.

Inca din primele ore pitica mi-a fost adusa pentru incercarea de alaptare. Maternitatea Regina Maria sprijina intru totul alaptarea la san. Pentru orice nevoie, de la orice sectie apelam intercall-ul. Bebe imi era adus sau luat din camera ori de cate ori ceream. Un mic minus, as putea spune aici, este aglomerarea celor din sectia neonatologie, dura ceva pana veneau cu/ dupa bebe.

Despre rezerva nu as putea spune ca isi merita costul aditional. In contract am optat pentru rezerva dubla, dorind sa impartasesc proaspata experienta cu alta mamica, dar am fost cazata intr o rezerva single pentru ca erau ocupate toate, lucru stipulat in contract, de care am fost si anuntata inainte de semnarea acestuia.

Mancarea excelenta, proaspata, personalizata in functie de tipul nasterii. Am beneficiat, conform contractului de o sedinta de alaptare si una psihologica, nu pot spune ca au fost de un prea mare folos. Zilnic, medicul neonatolog venea in vizita pentru a mi spune care este starea bebelusului. Curatenia si dezinfectarea se faceau zilnic.

Primeam facturile zilnic, ce nu mi-a placut aici a fost faptul ca am cerut un halat care nu mi a fost adus dar totusi a fost facturat. Asistentele cu suflet, saritoare, in caz de nevoie puteai cere analgezice suplimentare.

Desi si la spitalele de stat exista oameni si oameni si experiente si experiente, am ales privatul pentru o oarecare siguranta in special pentru cea mica si pentru ca acolo lucreaza medicul meu.

Per total a fost o experienta placuta, nu cred ca isi justifica costul dar probabil pe viitor as alege tot Spitalul Regina Maria.

Madalina

 

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 27 Mai, 2022

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Adrian Zugravu | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
poza

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook