Nastere Cezariana Spitalul Sf. Pantelimon Bucuresti Ianuarie 2024 Dr. Mihail Banacu

Am nascut la Spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti in Ianuarie 2024.
Sarcina mi-a fost urmarita de catre  domnul Dr. Banacu  Mihail, despre care am doar cuvinte de lauda, atat pentru profesionalismul  dansului, cat si  pentru calitatea umana de care a dat dovada. Este un medic extraordinar de competent, empatic si implicat.

Cu toate astea, am aflat ulterior ca pentru nastere nu ai nevoie doar de un medic ginecolog chirurg bun, ci si de o echipa competenta: neonatolog, asistente, anestezist, etc.

Spitalul in schimb a fost pentru mine spitalul groazei. Nu exista calmante, anticoagulante, plasturi, bandaje, perfuzii, perfuzabile, in concluzie materia prima si NECESARA! Asistentele se poarta oribil, cea mai mica cerinta este cea mai mare si pretentioasa  dorinta pentru ele. Nu poti cere calmante fara sa ti se reproseze ca esti prea alintata, prea sensibila, sau sa ti se spuna ca nu au si ca nu se poate.

Daca esti suficient de puternica incat sa ignori faptul ca, desi aflata in dureri, ti se spune constant ca esti prea sensibila si nu ai nevoie de calmante, si ca exagerezi… Daca esti ok cu faptul ca nu te simti in siguranta deloc la ATI, asta si pentru ca daca ai nevoie sa vina cineva trebuie sa strigi…. si sa ai noroc sa te auda…Daca esti ok si iti asumi o trauma, atunci este recomandat sa nasti cu domnul doctor aici. Desi, asa cum spuneam, dansul  este un medic deosebit si extraordinar de bun, nu as mai naste in viata mea nici PLATITA in acest spital al groazei…

Nasterea aici nu m-a costat bani, pentru ca domnul Dr. Banacu nu accepta absolut nimic, iar asistentele se comporta mizerabil si cu si fara spaga. Asadar nu recomand sa incurajati spaga pentru ca in primul rand, acolo nu va va ajuta, si in al doilea rand, doar din cauza noastra ajunge spaga o normalitate.

In concluzie, pe mine nasterea la Spitalul Sf. Pantelimon m-a costat o depresie si niste vizite la psihoterapeut. Deci mai bine asa NU, daca mai ai timp sa dai inapoi, FUGI!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 4 Martie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Spitalul Sfantul Pantelimon Bucuresti

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea prin Cezariană.
jucarii bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook