Nastere cezariana Spitalul Sf. Stefan Rovinari Ianuarie 2021 Dr. Carmen Barbulescu

Bună ziua,
Am născut acum 7 luni într-un spital de stat dintr-un orășel mic numit Rovinari. Am născut  prin cezariana cu medicul care mi-a urmărit sarcina, doamna Dr. Carmen Barbulescu, o bebiță cu o greutate de  2490 grame si scor apgar 8.

Din păcate nu am avut parte de ora magică, dar doamna neonatolog mi-a arătat fetita, i-am dat un pup și apoi a plecat cu ea să o curețe și spele. Am stat 24 h internata la ATI, dar  in tot acest timp doamnele doctor  mi-au făcut poze la bebiță să o pot vedea, au zis că nu o pot aduce la mine.

Deși doamna doctor  ginecolog și doamna doctor  anestezist nu erau de gardă, au rămas peste noapte în spital să se asigure că totul va fi bine. Menționez că nu am avut complicații și m-am ridicat din pat la câteva ore după naștere. A doua zi am fost dusă in salon și mi-am putut ține în brațe prințesa. Nu am avut-o cu mine in salon, dar mergeam la alăptat și să o văd de fiecare data cand  vroiam.

Am fost internata 4 zile în spital și doamnele asistente s-au comportat impecabil, doamnele doctor  ginecolog și neonatolog), veneau și 2 ori pe zi in salon si mi-au raspuns la  orice întrebare, m-au învățat despre alăptare si puericultură. A venit și doamna doctor pediatru, să ne spună că după plecarea acasă  trebuie să revenim la control de rutină, cântărit si măsurat,  și  ca pentru orice problemă avem o putem cauta la spital.

Spitalul Orasenesc Sf. Stefan din  Rovinari, nu este unul dintre cele mai frumoase, încă mai are paturi de acum 30 de ani. Dar așa cum se spune, „omul sfințește locul”, iar  eu am avut noroc de oameni si medici minunați și NU am dat șpagă 1 ban.

Sper ca și alte mămici să aibă o experiență plăcută în spitalele  de stat căci se poate, un zâmbet, o vorbă frumoasă nu costă nimic dar face extrem de mult!

Ionela

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 29 August, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Carmen Barbulescu | Gorj | Rovinari | Spitalul Orasenesc Rovinari

Articole Similare

Nastere prin cezariana Spitalul Sf. Stefan Rovinari Ianuarie 2021 Dr. Carmen Barbulescu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook