Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Caritas din Bucuresti cu domnul doctor Stefan Badea

Sunt din Calarasi dar am ales sa nasc la aceasta Maternitate datorita doctorului care m-a asistat inca de la 12 saptamani de sarcina. Am nascut prin cezariana cu toate ca mi-as fi dorit sa nasc normal.

Nu am crezut ca momentul cand il voi auzi pentru prima data pe bebe va fi atat de emotionant inca sa nu ma mai opresc din plans dar asa a fost. Asistentele au fost dragute cu mine si doctorii la fel.

Am reusit sa stau intr-o rezerva unde sa fiu numai eu cu bebe si asta m-a ambitionat sa-l tin mai mult la piept iar asistentele m-au ajutat sa-l invat sa suga. Astfel ca bebe a prins gustul lapticului si cand am iesit din spital avea cu 200 de grame mai mult decat se nascuse.

Doctora Neonatolog a zis ca este un bebelus care stie ce vrea. Acum sunt din nou insarcinata in 26 saptamani, am acelasi doctor ginecolog, nici nu m-as fi gandit sa merg la altul, dar din pacate spitalul Caritas s-a inchis si voi fi nevoita sa merg La Spitalul Bucur unde este acum doctorul meu, dar pana la urma nu conteaza spitalul ci oamenii, iar eu am incredere in doctorul meu asa ca ma voi duce acolo unde este el.

(Carmen, Calarasi)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 8 Iulie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Stefan Badea | Spitalul Caritas

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Orsova, cu Dr. Ivan Eleodor

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook