Nastere cezariana Spitalul Universitar Bucuresti Octombrie 2018 Dr.Cristian Peteu

In anul 2008 am ales  sa nasc la  Spitalul Universitar  Bucuresti, cu domnul doctor Cristian Peteu – un om dedicat meseriei, un om cu un suflet mare. Am născut noaptea in jurul orei 24. De ce va povestesc despre nasterea de acum atât de mult timp? Pentru ca după 10 ani am născut din nou cu același doctor.

Am născut tot la Spitalul Universitar din Bucuresti, prin cezariana, deoarece bebe era destul de mărișor, o cezariana cu anestezie. Nu vreau sa sperii pe nimeni, dar la mine a fost rau, cred ca m-a înțepat de 7-8 ori dacă nu și mai bine pana mi-a prins o vena buna. După  intepatura  am simțit cum împinge acul ala in coloana  si  asta a fost partea cea mai urâta din toată povestea nașterii mele. Acest lucru insa nu s-a intamplat  din cauza lor ci din cauza  unui tratamentului chimic pe care îl facusem, in urma caruia  venele  mele au fost distruse.

Operatia a decurs foarte bine, cu o mica excepție, adica faptul ca am avut  o hemoragie și a trebuit sa îmi facă histerectomie. Eu cred  insa, ca asa a vrut Dumnezeu, mai ales ca  eu aveam indicație de foarte mult timp pentru aceasta intervenție.

Domnul  Dr. Cristian Peteu un adevarat profesionist, a folosit o tehnica modernă, astfel nu a cusut ci a lipit operatia, deci nu am fost deranjata de disconfortul firelor. Personalul foarte dragut, cu mici excepții, dar dacă nu le băgați in seama este perfect.

Bebe este adus in camera și mereu vin asistente, doctorițe și explica ce trebuie sa facem si ajuta mamicile sa alăpteze. Acesta este un spital unde alăptarea la cerere este susținută. Bebe mi-a fost adus la 1-2 ore după ce am născut. Asistentele mi-a zis sa il pun la san, dar el dormea atat de frumos.. De abia cand au venit sa il ia, bebe se trezise si incepuse sa pape san. Dumnezeu mi-a dat puterea de a alapta.

Operatia m-a durut pana am inceput sa fac mișcare, cel mai greu era când ma așezăm și ma ridicam. Nu am stat mult in spital, miercuri am născut și vineri plecam acasa.

Multumesc tuturor celor care m-au sustinut si m-au ajutat sa aduc pe lume acest copil minunat, domnului Dr. PETEU CRISTIAN, Dr. Parviz Rozadoust si Dr. Adela Serbanescu pentru imagistica, Dr.Adrian Trifa, Dr. Diana Miclea pentru genetica dar și Dr. Oncolog Carmen Branzan, fără ei nu as fi reusit.

Mary

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 30 August, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Adela Serbanescu | Dr. Carmen Branzan | Dr. Cristian Peteu | Dr. Diana Miclea | Dr. Parviz Rozadoust | Dr.Adrian Trifa | Spitalul Universitar Bucuresti

Articole Similare

Nastere cezariana Spitalul Universitar Bucuresti Octombrie 2018 Dr.Cristian Peteu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook