Nastere prin cezariana la Spitalul Universitar din Bucuresti cu Doctorul Sorin Vasilescu

Am născut pe 14 mai 2021 un băiețel de 3.700 gr, 49 cm, nota 9, prin cezariană din cauză că am astigmatism miopic , miopie de -6.50 la ambii ochi, iar recomandarea doctorului oftalmolog a fost să nasc prin cezariană.

Am născut în București la Spitalul Universitar cu doctorul Sorin Vasilescu, un doctor de nota 10+. În sarcină îmi răspundea mereu când îl contactam, atât telefonic, cat și prin mesaje, la controale îmi răspundea calm la toate întrebările și chiar dacă spre finalul sarcinii apăruse o problema, m-a încurajat să nu îmi fac griji că el va face tot ce poate sa rezolve la operație.

În spital era curat, fiind pandemie se respectau masurile de siguranță, era curat, mâncarea nu a fost bună, dar având în vedere că e un spital de stat oricum nu aveam așteptări prea mari. Tot personalul a fost ok, nu au cerut bani, nu au așteptat sa le bag în buzunar, nu am dat nimic nimănui. La postoperator veneau asistentele să ne schimbe, s-au purtat frumos, am avut dureri mari după operație și mi-au adus în plus ceva de durere, nu așa cum am mai auzit că te lasă cu durerile că nu le pasă dacă nu le bagi în buzunar.

La neonatologie singurul lucru care m-a deranjat a fost că trebuia să stau cate o ora sau chiar mai bine să îmi aducă lapte pentru bebe, încă nu îmi venise laptele, iar bebe nu se sătura cu colostru. În ultima zi am stat cu bebe 3 ore la ambii sâni , m-am dus să le rog să îmi aducă un biberon la ora 7 și abia la 9.30 mi-au adus. Când a venit o asistenta în salon mi-a spus că se face schimbul de tură și de aceea durează până îmi aduce.

Per total sunt foarte mulțumită de personalul din spital, al doilea copil când va veni tot acolo aș vrea să nasc și tot cu același doctor. Nota 10 și pentru spital și pentru personal. Sunt conștientă că se pot face îmbunătățiri, iar experiența cu asistentele de la neonatologie vreau să cred că aveau foarte multe de făcut și de aceea întârziau. Voi vedea data viitoare dacă va fi la fel.

Alexandra

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 20 Iulie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Sorin Vasilescu | Spitalul Universitar Bucuresti

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook