Nastere prin cezariana, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, cu domnul doctor Razvan Fodoroiu

Mamici si viitoare mamici, vreau sa va povestec experienta nasterii mele prin cezariana din data de 14.02.2021, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, cu doctor Razvan Fodoroiu.

La ora 2 dimineata intr-o noapte de Sambata spre Duminica, au inceput contractii usoare aproape insesizabile. La ora 15 a doua zi m-am prezentat la camera de garda, cu apa rupta si dilatatie 5.

M-au preluat, mi s-au facut 2 teste rapide Covid ce au iesit negative, dar si un test PCR. Domnul doctor s-a comportat exemplar, ma linistea si in timpul contractiilor care devenisera din ce in ce mai dureroase spre seara.

M-au dus in sala de travaliu, m-au controlat, la ora 19 aveam dilatatie 8. Le imploram pe asistente sa imi dea un calmant, orice, pentru durererile ce in momentul acela ma faceau sa tip, iar eu nu ma mai puteam controla. Asistentele dar si moasele erau deranjate de tipetele mele, drept urmare, m-au ignorat si lasat singura in sala, pana la ora 8 seara cand domnul doctor a decis sa efectueze procedura de cezariana, deoarece nu mai auzea bataile fetitei noastre.

Mi s-a efectuat o rahianestezie, domnul doctor a vorbit cu mine pe tot parcursul operatiei, iar la ora 20:20 minunea noastra a tipat pentru prima oara. M-au cusut si am stat in post operator pana a doua zi dimineata, cand testul PCR a iesit negativ.

Dupa ce m-au mutat singura in alt salon, am primit-o pe fetita abia seara. Cat am stat in spital 3 zile nu am avut lapte, dar a fost hranita cu lapte praf. Asistentele de la Neonatologie erau deranjate daca noaptea cereai biberon, deoarece ele dormeau pe o canapea in cabinetul lor. Asteptam si 30 de minute dupa un biberon.

Despre domnul doctor nu am cuvinte, dar despre asistente/moase pot spune doar ca m-au facut sa nu mai imi doresc sa trec prin aceasta experienta a doua oara.

Conditiile din saloane au fost de nota 10, paturi noi, cu telecomanda, si bai curate in salon, nu comune pe hol. In salon am mai stat doar cu o alta mamica la o distanta de 2 paturi.

In concluzie, evitati daca este posibil acest spital lipsit de empatie si obisnuit cu metoda spagii. Nu doresc si altor mamici ce am experimentat eu in acest spital.

(Andra, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 15 Martie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Razvan Fodoroiu | Spitalul Universitar Bucuresti

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Maternitatea Dominic Stanca din Cluj, cu domnul doctor Ciortea Razvan

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook