Nastere prin cezariana la clinica Euromaterna din Constanta, cu domnul doctor Fawaz Chazli

Am ales sa nasc la clinica privata EuroMaterna din Constanta in primul rand pentru ca nu am vrut sa risc absolut nimic legat de acest moment din viata mea, nu am vrut sa risc viata fetitei mele si sa nasc intr-un spital de stat…plus ca in Mangalia la spitalul de stat daca vrei sa nasti normal nu te asista nici un doctor…decat asistenta si moasa…

Asa ca am ales sa nasc la o clinica privata, iar pe dr Fawaz Chazli l-am ales din recomandari si intr-adevar este un doctor extraordinar, foarte dedicat meseriei lui.

Inca nu era termenul sa nasc asa ca ne plimbam prin Mall, pentru ca venisem la Constanta pentru controlul saptamanal din ultima luna, si mi s-a rupt apa, fara sa am nici macar o durere. L-am sunat imediat pe doctor si m-am prezentat la cabinetul lui, dupa control mi-a spus ca voi naste dar inca nu am dilatatia necesara, sa ma duc la clinica Euromaterna ca suna el sa pregateasca totul si vine si el imediat.

Ne-am prezentat la clinica (eram impreuna cu sotul meu) m-au internat, a venit imediat si doctor Fawaz. Eu imi doream sa nasc normal, dar pentru ca nu aveam deloc contractii, au trebuit sa mi le provoace, sa-mi faca injectie pentru dilatatie. Am stat in travaliu 6 ore timp in care nu m-am dilatat aproape deloc 🙁 In acest timp, asistenta si doctorul au fost in permanenta langa mine.

Si doctorul isi dorea sa pot naste normal, din acest motiv am stat 6 ore in travaliu. Intr-un final in urma discutiei si cu domnul doctor si ca sa nu risc nimic ce ar putea sa-i afecteze fetitei mele am ales sa nasc prin cezariana, decizia a fost a mea, doctorul era dispus sa stea langa mine si 12 ore daca era nevoie, insa am stat si m-am gandit si nu avea rost sa ma incapatanez sa mai stau inca 12 ore in travaliu pentru doctorul imi spusese ca mai devreme de 10-12 ore nu crede ca voi putea naste.

vin

Asa ca in 10 minute s-a pregatit sala de operatie si totul a decurs ca la carte fara sa simt vreo durere si la 23.50 in data de 28 octombrie 2011, am nascut-o pe printesica mea Maria Sara, care a primit nota 10 la nastere a avut 3 Kg si 52 cm 🙂 Bineinteles ca dupa ce a trecut anestezia durerile unei operatii de cezariana sunt crunte, dar cu ajutorul doctorului si a asistentelor mi-am revenit foarte repede.

Insa daca ar fi sa dau un sfat unei prietene as recomanda in continuare sa incerce sa nasca normal chiar daca eu nu am reusit pentru ca de fapt nu era inca vremea sa nasc, dar daca mi s-a rupt apa (probabil din cauza drumului Mangalia-Constanta) nu am avut incotro. Eu am nascut la 38 de saptamani de sarcina. Recomand operatia cezariana doar daca nu exista alta posibilitate de a naste normal.

Nu am nimic ce sa reprosez personalului si nici domnului doctor. Am numai cuvinte de lauda la adresa dansului si daca ne hotaram in viitor si la bebe 2 tot cu el voi dori sa nasc si tot la clinica EuroMaterna unde sunt conditii foarte bune si personal calitativ.

(Elena, Constanta)

1

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 3 Martie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Clinica Euromaterna | Constanta | Dr. Fawaz Chazli

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook