Nastere prin cezariana la Spitalul Privat Isis din Constanta, cu domnul doctor Stanca Razvan

Numele meu este Catalina, am 28 de ani si un pitic de 1 an si 1 luna pe care l-am nascut la Spitalul Privat Isis din Constanta. Initial am fost foarte hotarata sa nasc la un spital de stat din Galati dar medicul care imi monitoriza sarcina m-a „speriat” atunci cand i-am spus ca aleg sa nasc prin cezariana.

Am nascut prin cezariana, la 39 de saptamani cu domnul doctor Stanca Razvan, un super doctor, un om deosebit! La 9:30 am intrat in sala de operatii, la 9:45 mi-am vazut puiul, l-am pupat si am fost cea mai fericita ca am ales cezariana pentru ca avea cordonul infasurat in jurul gatului de 2 ori.

La 10:30 eram deja in pat la Terapie Intensiva. Am stat la Terapie Intensiva pana a doua zi la 5 cand am fost mutata in salon unde am avut conditii ca la hotel. Totul perfect!

Dureri am avut foarte putine pentru ca mi s-au administrat calmante si nu a trebuit sa indur nimic.

De la femeie de servici, infirmiere, asistente pana la medici toata lumea a fost extraordinar de draguta si amabila. Asistentele foarte prompte, mi-au respectat decizia de a nu imi hrani copilul cu lapte praf si m-au sustinut in alaptare.

Ca ideea, a doua zi faceam dus si ma spalam pe cap, atat de bine ma simteam. Dimineata si seara cand se schimbau medicii de garda veneau la vizite si ne controlau atat pe mine cat si pe bebe.

Nu ne-a lipsit nimic, a merit toti banii. Nu am nici o trauma dupa nastere si imi doresc si alti copii. Recomand doctor Stanca Razvan si Spitalul Privat Isis din Constanta.

(Catalina, Constanta)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Constanta | Dr. Razvan Stanca | Spitalul Isis (Armonia)

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Elias, cu domnul doctor Kais Sammouh

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook