Nastere prin operatie cezariana la clinica Euromaterna din Constanta, cu domnul doctor Fawaz Chazli

Povestea noastra in Mai 2014, atunci am ramas insarcinata iar in luna Iunie chiar la aniversarea primului an de casnicie am primit cel mai frumos cadou, doua linii rosii. Am ajuns acasa, mi-am sunat medicul ginecolog Fawaz Chazli, este un medic extraordinar, devotat, punand meseria pe primul loc mai presus de orice.

La indrumarea dansului inainte de a ramane insarcinata am facut toate analizele, totul a fost bine. Pe parcursul sarcinii am purtat discutii cu dansul si mi-am exprimat parerea de a naste natural, dansul sprijinindu-ma in acest sens.

Ajunsa in data de 14 Februarie in jurul orei 20 am simtit cum se rupe apa, mi-am sunat medicul si mi-a zis sa vin la clinica Euromaterna, dansul a facut verificare si mi-a spus ca bebe este pe drum, am fost urcata la sala de nastere, in momentul in care au inceput contractiile, tensiunea a inceput sa creasca.

In ultima luna monitorizasem tensiunea de 3 ori pe zi si ii trimiteam sms domnului doctor, eram suspecta de preeclamsie plus ca mergeam des la analize pentru monitorizare.

Bataille inimii lui bebe incepuse sa creasca, ea nu era coborata si nici intoarsa si am luat decizia de a face cezariana. In timpul interventiei domnul doctor a descoperit si un fibrom de 2 cm, a fost extirpat si trimis la Bucuresti pentru analize.

Am avut emotii pentru ca nu concepeam ideea cezarienei, dar totul a decurs ca la carte, domnul doctor impreuna cu ceilalti medici si asistente s-au comportat exemplar, am fost dusa la terapie intensiva unde am ramas peste noapte, a doua zi am fost dusa in salon si mi-am vazut bebele.

Costul nasterii a fost de 7000 lei la care s-au mai adaugat inca 1000 lei pentru servicii suplimentare, e destul de mare pretul dar a meritat si la al doilea copil tot acolo voi naste. Multumesc!

(Alexandra, Constanta)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 29 Martie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Clinica Euromaterna | Constanta | Dr. Fawaz Chazli

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Maternitatea din Bacau, cu doamna doctor Zoican Gabriela Ioana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook