Nastere prin cezariana la Maternitatea Braila cu domnul doctor Tataru Iulian

Ma numesc Laura si am nascut la Maternitate Braila. Am aflat ca sunt insarcinata anul trecut, am alergat de colo colo sa gasesc un medic bun care sa-mi monitorizeze sarcina.

Am mers la West Clinique unde am dat de doctorul Tataru Iulian, un medic de exceptie pot sa zic, devotat meseriei sale. Mi-a dat set de analize (asa cum primesc toate mamicile), am facut un eco si fuga fuguta acasa fericita. Au trecut lunile, o gramada de ecografe, analize etc.

Eram programata pentru nasterea prin cezariana pe 14 septembrie 2020 (De ce am ales cezariana? Pentru ca mi-e frica de durere si mai ales pentru ca bebe avea dublu cordon ombilical si nu era cu capul in jos). Zis si facut, am facut bagajele si in dimineata de 14 m-am prezentat la Maternitatea Braila.

Se face un triaj si ajungi la camera de garda pentru fisa de internare. Verifica daca ai unghii, daca esti epilata, kg etc. M-am schimbat in camasa si am luat bagajul si am urcat sus la rezerva. Am facut ecografe o data la 6 ore sa vedem ce face bebe. In seara de 14, imi spune medicul ca intru pe 16 in sala de operatie deoarece nu sunt locuri.

Nu stiu daca am facut o drama din asta, dar am plans doua zile de singuratate. Vedeam dimineata si seara oameni. Am trecut si peste asta, a venit ziua de 16, am ajuns la sala de nasteri, de la ajutorul de anestezist au inceput „spagile”, imi aduc aminte ca l-am intrebat daca o sa ma doara si mi-a spus: daca ma cinstesti nu. Adevarat ca nu am simtit nimic, dar cand am iesit din operatie l-am cinstit pentru ca spunea la infirmiere ca nu sunt serioasa si ca nu ma tin de cuvant.

Sala de nasteri a fost super ok, o anestezista de nota 100, fara durere, vorbea cu mine non stop, povesteam.

Medicii care m-au operat au fost din nou super ok, medicul meu care a supravegheat sarcina plus medicul Georgescu, moasa, asistenta toti de nota 10 fara sa ceara bani. Am nascut un baietel sanatos de 4,100 grame.

Bun, am intrat la terapie, iar au inceput apropourile de spagi, infirmierele care au adus gheata de pus pe burta vorbeau cu ajutorul de anestezist despre neseriozitatea mea, le-am dat si lor bani pentru ca te facea in asa fel incat te simteai foarte prost. Si uite asa de colo-colo am dat bani de parca mi-am cumparat copilul.

Am urcat la salon sus cu bebe. O singura asistenta si infirmiera nu au acceptat bani in rest toate au intins buzunarul. Din pacate am fost o mamica fara lapte prea mult. Inainte cu doua zile de externare mi-a oprit suplimentul de lapte (cel praf), fara sa anunte. Am fost dupa asistenta, baiatul plangea de foame sa vina Neonatologul de servici sa imi spuna sa ma chinui sa am piept ca nu mai primim lapte. Am facut scandal pana am fost singura din etaj care a primit.

Practic,daca nu le dai bani; esti un nimic in fata lor.

In concluzie am avut cea mai placuta si nedureroasa nastere,dar mai departe o parte din cadre mi-au facut sederea in maternitate un chin.

(Laura, Braila)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 13 Martie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Braila | Dr. Iulian Tataru | Maternitatea Braila

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Maternitatea Braila cu domnul doctor Tataru Iulian

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook