Nastere prin operatie cezariana la maternitatea Medlife Grivita cu domnul doctor Gheorghe Gica

Povestea mea incepe pe 5 Martie cand am ajuns prima data la controlul de constatare a sarcinii la domnul doctor Gheorghe Gica la Medlife Grivita. Un doctor pe care il recomand cu draga inima si care a facut ca sarcina si nasterea sa fie o poveste frumoasa pentru mine.

Monitorizarea am facut-o la dansul si a fost ca la carte plus un om cald tot timpul cu zambetul pe buze care te binedispune si iti da increderea necesara. Dupa o sarcina fara probleme pe data de 17 seara mi s-au rupt membranele.

Bebele era grabit si a vrut sa vina la 37 de saptamani. Am ajuns la spital si la monitorizare am aflat ca nu voi naste natural deoarece bebele avea bataile inimii prea rapide si un travaliu lung cum avea sa fie l-ar fi epuizat.

Domnul doctor a venit imediat la spital in 20 minute si la ora 00 eram in blocul operator pentru cezariana. Totul a durat 30 minute in care nu am simtit nimic, tot personalul a fost de nota 10.

La 00:30 a aparut minunea mea perfect sanatoasa cu o voce de tenor:). Recuperearea a fost usoara. Am avut camera single si totul a fost ok. Cei de la neonatologie s-au purtat cu bebele minunat …fara repros.

Bebele era mereu curat si ingrijit si il aveam in camera cat doream. Personalul de la ginecologie de asemenea a fost ok. Tot timpul faceau vizite si imgrijirea mea a fost fara repros. Din prima zi am mers si m-am ocupat de bebe. Nu a fost nevoie sa aduc de acasa nimic, aveam totul la discretie de la tampoane pana la creme pentru sani etc.

Camera este ca la hotel si mancarea de la catering in functie de nastere ( naturala- cezariana) si de altfel foarte buna.

In 3 zile am fost externati si pot spune cu siguranta ca voi reveni la al 2-lea copil tot la ei si tot la domnul doctor caruia ii doresc tot binele.

(Alexa, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 22 Februarie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Gica Gheorghe | Medlife Grivita

Articole Similare

Nastere prin Cezariana Maternitatea Oradea Octombrie 2020 Dr. Olah Horia

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook