Nastere prin cezariana, la Maternitatea Sanador din Bucuresti

Am nascut la 38 de saptamani un baietel de 2900 grame, la maternitatea Sanador! In urma unui consult, impreuna cu doctorul meu ginecolog, am decis ca ar fi mai bine sa nasc mai devreme decat programasem! Pot spune ca totul a decurs conform asteptarilor mele! Tot personalul s-a purtat foarte bine!

Eu fiind la prima sarcina am fost foarte panicata dar datorita asistentelor, anestezistului, doctorului ginecolog, m-am linistit, stiind ca sunt pe maini bune.

Dupa ce am iesit din sala de operatii am fost dusa in camera unde ma asteptau asistentele pentru a-mi administra tratamentul specific. Pe bebe mi l-au adus imediat, insistand ca este foarte important sa il pun la san, chiar daca nu aveam lapte, ceea ce a fost foarte bine, bebe s-a invatat imediat si nu am avut nici o problema!

Am avut un telefon de pe care puteam suna asistentele copilului sau asistentele mamei. Indiferent de ora acestea veneau si te ajutau cu orice aveai nevoie, intotdeauna vorbind foarte frumos! Doctora copilului venea in fiecare zi si imi spunea despre bebe ce trebuie sa stiu sau cum trebuie sa ii curat buricul, ochii, nasul!

Pentru orice analiza extra inainte veneau asistentele si te anuntau daca esti de acord si care este pretul acestora! Mancarea foarte buna si multa, aveai din ce alege, daca doreai ceva in plus intrebai infirmiera si iti aducea. Doctorul ginecolog a venit si el tot in fiecare zi sa vada cum ma simt si ce tratament sa-mi administreze asistentele!

Nota 10 pentru tot personalul! Daca ar fi sa mai fac un bebe, cu siguranta as alege tot Sanador!

(Maria, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 16 Iulie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Sanador

Articole Similare

sanador

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook