Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Medicover, din Bucuresti, cu doamna doctor Maria de Rubeis si cu doamna doctor anestezist Cristina Carbune

Voi incepe prin a felicita toate viitoarele mamici ce cauta sa se informeze si sa citeasca alte experiente. Pe mine una m-a ajutat foarte mult sa caut pareri si sa citesc experientele altor mamici.

In data de 25 mai am adus-o pe lume pe fetita mea de 3690 grame prin operatie cezariana alaturi de doamna doctor Maria de Rubeis. Doamna doctor este M I N U N A T A!! Este profesionista, atenta, explica totul in detaliu, raspunde la orice intrebare. Calmitatea si bunatatea din vocea dansei iti dau siguranta si maxima incredere ca totul merge doar spre bine.

Toata echipa pe care eu am intalnit-o in cele 4 zile state in maternitate a fost absolut extraordinara. Mi-as dori sa mentionez numele intregului personal cu care am interactionat, dar nu le-am putut retine pe toate.

In schimb, ii multumesc doamnei doctor anestezist Cristina Carbune care este o minune de femeie pentru toate incurajarile din timpul operatiei, ii multumesc doamnei doctor neonatolog Vasilachi Galina pentru toate explicatiile si toata blandetea pe care a aratat-o fata de bebelina mea.

Am retinut numele doamnelor doctor pentru ca am avut consultul preanestezic si neonatologic cu dansele si mi-am dorit din suflet sa le prind pe tura cand voi naste, ceea ce s-a si intamplat.

Multumesc tuturor moaselor, asistentelor, infirmierelor si doamnelor de la curatenie.

Urez tuturor viitoarelor mamici sa aiba noroc de oameni minunati in maternitati!

(Andreea, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 17 Iunie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Cristina Carbune | Dr. Maria de Rubeis | Medicover Bucuresti

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Maternitatea Cantacuzino din Bucuresti, cu doamna doctor Dima Anne Marie

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook