Nastere prin cezariana la Orsova, cu Dr. Ivan Eleodor

Am nascut la Orsova (judetul Mehedinti ) dr Ivan Eleodor

Se intampla acum 2 ani …m-am pregatit cu 4-5 zile inainte , in fiecare zi cumparam cite ceva , impachetam si despachetam de 2 ori pe zi si eram din cale afara de nervoasa, irascibila.

Imi pregatisem mincare, haine , 4 feluri de papuci , a fost un adevarat chin pina in ziua plecarii , imi adunasem actele si facusem planul in minte cu ce trebuiea sa se intample …

Am plecat dimineata cu masina (locuiesc in alt oras) si am ajuns pe la 9.00 , m-am facut internarea , si m-am prezentat la salon , peste circa 30 minute a venit echipa de medici mi-a explicat cum va decurge operatia a doua zi, apoi am plecat la analize pe la toate etajele si pe la 16.00 am ajuns din nou in pat cu picioarele umflate si ochii in lacrimi. Noaptea nu am putut sa dorm deloc , am plins si am vomitat toata noapte ,si am avut frisoane, am mincat, si am baut un litru de iaurt, abia asteptam momentul , pe la 7.00 a venit infirmiera sa ma pregateasca .. au inceput sa apara si doctori , treceau pe linga mine si intrau in alte operatii … pentru ei era ceva banal….. , imi venea sa-i bat petru rutina aceasta cred ca faceau operatii din instinct ca si cum ar fi contabil la o firma, magazioner ceva banal pentru ei …incet incet se apropia ora 12.00 cind am fost programata.

Am intrat in sala , anestezie si somn adinc …dupa circa 30-45 minute s-a teminat , dupa ce nu am mai fost anesteziata au inceput niste dureri cumplite , si chin la alaptat , zilele treceau foarte greu , abia asteptam sa plec acasa mi se parea infernal sa nu stai cu copilul in salon , sa-l vezi cu program , sa-l alaptezi cu program .

M-am internat duminica si am plecat vineri …

(Elena, Drobeta Turnu severin)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ivan Eleodor | Orsova | Spitalul Orasenesc Orsova

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Orsova, cu Dr. Ivan Eleodor

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook