Nastere prin operatie cezariana la Spitalul de Ginecologie si Obstetrica din orasul Orsova

Ma numesc Bianca si sunt mamica de 1 an si 6 zile! Vreau sa impartasesc cu voi experienta nasterii prin care trec toate mamicile. Am nascut la Spitalul de Ginecologie si Obstetrica din orasul Orsova din judetul Mehedinti.

Pe data de 30 Octombrie am plecat la spital cu contractii usoare, nestiind ca eu de fapt intrasem in travaliu. Toate bune si frumoase, am sunat-o pe doamna doctor Poenaru Laura si i-am spus ca vin spre spital pentru ca am contractii, doamna doctor mi-a spus ca daca este cazul sa nasc, ea va veni la spital si sa fiu calma, sa nu ma panichez.

Ajunsa la spital, doamnele asistente m-au luat sa imi faca un control si din spusele lor urma sa nasc a doua zi. Dupa un travaliu de 14 ore, in care aveam niste dureri groaznice, a doua zi dimineata in jurul orei 07:30, doamna doctor a decis ca voi naste prin cezariana, deoarece nu ma dilatam destul incat sa pot naste natural.

Dupa o ora, a venit o doamna asistenta sa ma pregateasca pentru operatie, eu inca avand contractii, am inceput sa tip de durere, doamna asistenta, revoltata, a chemat o alta colega de-a ei, pentru ca o deranjau tipetele mele.

A venit o alta asistenta foarte draguta care a inceput sa ma pregateasca pentru operatia de cezariana, care la fiecare miscare pe care o facea ma intreba daca ma doare ceva si daca ma doare sa ii spun sa se opreasca si continuam dupa.

In jurul ore 08.30 am intrat in sala de operatii pregatita pentru venirea pe lume a fetitei mele! Dupa 30 de minute, a venit minunea mea mult asteptata! Ii multumesc lui Dumnezeu pentru minunea daruita!

(Bianca, Orsova)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 9 Noiembrie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Laura Poenaru | Mehedinti | Orsova | Spitalul Orasenesc Orsova

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Medlife Memorial Hospital, cu doctor Gheorghe Gica

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook