Nastere prin cezariana la Spital Lotus din Ploiesti, cu doamna doctor Boiangiu Andreea

In Decembrie 2018 am aflat ca sunt insarcinata, insa ziua de 04.01.2019 cand am aflat ca inimioara unui baietel batea curajos in burtica mea, a fost implinita si de alegerea unui om devotat care a avut grija de noi pe parcursul a celor 9 luni, doamna doctor Boiangiu Andreea, la spitalul Lotus.

Desi am sperat pana la final ca voi putea naste natural, din cauza ca bebe a fost jucaus si s-a incolacit de cordonul ombilical, nasterea a fost prin cezariana.

Am avut norocul sa am in sala de operatie o echipa minunata care m-a incurajat si a fost alaturi de mine in permanenta. Mi-am sarutat copilul imediat dupa nastere, iar sotului meu i-a fost permis sa intre sa stea pret de cateva minute cu noi.

In trei zile am fost acasa, insa nu am simtit in niciun moment ca as fi internata intr-un spital, conditiile fiind unele la superlativ, iar personalul oferindu-mi cea mai buna ingrijire. Doamna doctor a venit in permanenta la mine, interesandu-se si de bebe; m-am simtit ca intr-o familie.

Recomand spitalul Lotus si mai ales pe doamna doctor Boiangiu Andreea.

(Irina, Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 22 Martie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Andreea Boiangiu | Ploiesti | Spitalul Lotus

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Spital Lotus din Ploiesti, cu doamna doctor Boiangiu Andreea

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook