Nastere prin cezariana la Spitalul Lotus din Ploiesti, cu domnul doctor Ciorascu Mihai

Eu am ales sa nasc intr-un spital privat pentru ca mi-am dorit conditiile cele mai bune pentru mine si pentru bebe. Asadar inca de la inceputul sarcinii mi-am ales un medic de la Spitalul Lotus Ploiesti. Domnul Doctor Ciorascu Mihai caruia ii multumim pe aceasta cale pentru tot ce a facut pentru noi.

Initial decizia mea fusese sa nasc natural, insa bebelina mea nu a vrut cu nici un chip:). Asadar la 39 saptamani si 6 zile decidem impreuna cu domnul doctor ca nu mai e nimic de asteptat intrucat bebe era maricel, lichidul se imputina, placenta imbatranea…

Dupa un consult in care am exclus nasterea naturala intrucat colul era foarte sus, inca inchis, am stabilit ca in cateva ore intram in sala de operatie. Initial ne gandiseram sa asteptam pana Luni (era intr-o Vineri, 23.10.2015) insa conform datelor de mai sus era putin riscant.

Mi-am facut un dus cu o solutie speciala, mi s-a pus o perfuzie de hidratare, timp in care am stat intr-o rezerva cu TV, iar domnul doctor a venit de cateva ori la mine. N-am avut voie sa mai mananc sau sa beau nimic pana intram in sala. Mi-am anuntat sotul care nu a intarziat sa apara imediat.

Acesta a intrat cu noi in sala de operatie, insa din momentul in care il scoteau pe bebe. La ora stabilita am mers in sala de operatie unde am facut rahianestezie, s-a montat sonda urinara (nu am simtit nimic pentru ca s-a montat dupa ce anestezia si-a facut efectul) si in aproximativ 15 minute a venit pe lume bebelina noastra.

In tot acest timp, desi aveam emotii maxime, atat medicul anestezist cat si medicul ginecolog imi explicau ce se intampla si ma tineau de vorba ca sa imi piara emotiile. Dupa ce bebe a fost scos, curatat, aspirat sau ce-i mai fac lui acolo,acesta a fost dus impreuna cu tati in camera de neonatologie unde a fost masurat, cantarit, i s-a luat sange din calcai pt grupa etc…toate de fata cu tati.

Eu am ramas in sala de operatie pentru cusut apoi am fost dusa in camera de terapie intensiva unde in scurt timp cand am inceput sa-mi revin mi s-a alaturat tati si bebe care mi-a si fost atasat la san imediat.

Am ramas la terapie intensiva pana a doua zi cand am mers in salon (o camera ca de hotel doar pentru mine si bebe, frumos colorata, cu baie in camera, utilata cu tv si tot ce trebuie pt bebe).

Desi bebe statea cu mine in camera asistenta de neonatologie venea mereu sa il schimbe, sa il spele sau ori de cate ori plangea, iar noaptea il lua pentru a ma lasa sa ma odihnesc.

Dupa 3 nopti petrecute in spital ca la hotel am plecat acasa cu un bagaj plin de cunostinte noi oferite de medicii din spital si de doamnele asistente.

(Roxana, Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 29 Mai, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mihai Ciorascu | Ploiesti | Spitalul Lotus

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Filantropia din Bucuresti cu doctor Iancu George

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook