Nastere prin cezariana la Spitalul Lotus, urmata de nastere prin cezariana la o clinica privata din Mures

Ma numesc Alexandra, am 29 de ani, am nascut la Lotus Ploiesti in anul 2014 primul copil. A fost o experienta minunata, ca orice viitoare mama aveam temeri, intrebari, cum or sa decurga lucrurile, o sa fim bine?

Si da, a fost perfect, am nascut prin cezariana, nu am simtit nimic, copilul l-am auzit in 5 minute de la inceperea operatiei, eu am fost bine, am primit tot sprijinul si sustinerea din partea echipei, medici, asistente, toti s-au purtat minunat.

Fetita a fost adusa imediat ce am iesit din sala de operatii, am fost ajutata sa alaptez, invatata sa am grija de minunea pe care o tineam in brate. Recomand din suflet aceasta clinica, m-au facut sa ma simt ca acasa, nu am simtit ca am trecut printr-o interventie atat de serioasa.

Fac comparatie cu cea de-a doua experienta, am nascut cel de-al doilea copil in Mures in octombrie 2019, am ales de asemenea o clinica privata, dar acolo m-am simtit ca intr-un spital de stat, stiam cum a fost la Lotus si am mers linistita, dar totul a fost diferit, operatia a durat 1 ora si jumatate, nu mi-am vazut copilul, nu imi ofereau informatii, doar prin insistentele mele am reusit sa aflu care este starea copilului.

Multumesc, Lotus Ploiesti!

(Alexandra, Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 5 Februarie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Ploiesti | Spitalul Lotus

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Judetean din Sibiu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook