Nastere prin cezariana la Maternitatea Lotus din Ploiesti, cu doctor Ciorascu Mihai

Am nascut la Spital Lotus, o fetita perfect sanatoasa, de 3250 grame, 49 cm, nota 10…cu un doctor si un om minunat, si anume Ciorascu Mihai.

Am avut tot sprijinul si suportul lui pe toata durata sarcinii. Am avut o nastere prin cezariana…usoara datorita domnului doctor. Operatia nici nu se cunoaste la 5 luni de la nastere. Personalul de exceptie, spitalizare ireprosabila, oameni minunati.

Aceasta este povestea mea. Sunt o mamica de printesa nascuta cu 3250 kg si 49 cm – Teodora Ioana. Am reusit sa duc sarcina pana la 39 saptamani. Bulgarele nostru de Aur a vazut pentru prima data ”lumina zilei” la ora 6:51. De fapt, lumina becurilor din salonul de nastere. Salon aflat într-un spital din Ploiesti si anume Spitalul Lotus, unde sotul meu a putut intra dupa operatie sa ne vada pe mine si pe bebe pentru prima data.

Prima sarcina, prima nastere, primul copil.

Recomand din suflet nastere la Lotus!

(Oana, Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 6 Iunie, 2018

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mihai Ciorascu | Ploiesti | Spitalul Lotus

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Municipal Caracal din Judetul Olt, cu doamna doctor Vladu Carmen

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook