Nastere prin cezariana la Spitalul Matern din judetul Arad

Numele meu este Abigaiela, din judetul Arad, si am nascut in anul 2016 pe 1 Decembrie prin cezariana (scuze am uitat cum il chema pe doctor, era de garda). Am nascut la Spitalul Matern din judetul Arad.

Am nascut prin cezariana din cauza faptului ca nu am avut contractii si mi s-a rupt apa prea repede (din cauza efortului fizic). La inceput cand am ajuns la spital nu mi-a placut deloc, deoarece ma simteam naspa deoarece medicii credeau ca eu mint si ca nu mi s-a rupt apa, pentru ca vedeau ca eu stau prea linistita si ca nu aveam nimic.

Dar dupa ce au vazut ca am dreptate m-au internat imediat.. Chiar dupa aceea m-am simtit foarte bine, asistentele erau foarte dragute, ma ajutau si doctorul cu care am nascut a fost chiar foarte ok.

Dupa ce am nascut am ramas cu niste dureri groaznice si varsaturi din cauza durerii de cap, ramase din cauza anesteziei. Dar multumesc bunului Dumnezeu ca asistentele erau foarte atente si ma ajutau sa trec peste durerea de cap. Si ma ajutau cu tot ce puteau ele…

Au trecut de atunci 10 luni si eu ma simt foarte bine, nu am ramas cu dureri, iar fetita mea este sanatoasa si fericita.

(Abigaiela, Arad)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 22 Octombrie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Arad | Spitalul Matern

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook