Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea din Judetul Arad, cu doctor Furau Gheorghe

Am spalat manual intr-o zi si au inceput contractiile. M-am dus la spital si acolo nu m-a mai durut nimic. Am stat doua saptamani peste sarcina deoarece au asteptat sa vada daca pot naste normal, dar nu am putut din cauza ca am stat cu multe femei in salon si langa salonul nostru era sala de nasteri.

Va imaginati ca daca era noapte si unei femei ii venea sa nasca, ce era de durere sa zbiere iar tu sa auzi cum o doare pana naste si sa auzi tot. Dar cel mai rau e ca o singura asistenta era cu tine si cu femeia de servici. Nasti cu ele doua si doctorul vine abia dupa ce ai nascut sa vada daca e nevoie de el la ceva.

Sunt niste conditii oribile in Maternitatea din Judetul Arad. Miroase a clor de iti ia nasul si toaletele sunt foarte mizerabile ca nu poti sta pe ele ca iti este frica sa nu te imbolnavesti, iar asistentele nu te baga in seama daca nu le bagi si tu in seama cu vreo cativa bani in buzunar.

Mai este o doctora si anume pe nume Carciu. Asa de urat iti vorbeste de iti vine sa o bati pe loc, dar daca nu este alt doctor pe tura trebuie sa o suporti si pe ea, de nevoie. Noroc ca eu am nascut cu cezariana cu doctor Furau Gheorghe si e un doctor foarte bun, cel putin in cazul meu.

Mi-a spus ca nu se poate altfel si m-a operat, ba spun ca dupa sase ani sunt iarasi insarcinata in opt luni si astept din clipa in clipa sa nasc.

(Ecaterina, Arad)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 15 Mai, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Arad | Dr. Angelica Carciu | Dr. Gheorghe Furau | Spitalul Matern

Articole Similare

Cezariana cu rahia

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook