Nastere naturala la Maternitatea Arad cu doctor Milincu Octavian

Am nascut acum 6 ani in Maternitatea Arad. Am avut o nastere destul de grea dat fiind faptul ca am ales sa nasc natural si am ajuns pe ultima suta de metri la maternitate.

Daca ajungeam putin mai devreme medicul mi-a zis ca imi facea cezariana. Medicul cu care am nascut este un medic de nota 10, foarte bun si-a facut treaba ca la carte si slava Domnului totul a fost bine, fetita sanatoasa.

Ce nu mi-a convenit a fost faptul ca asistentele si alti medici se plimbau prin sala de nasteri ca pe bulevard, povesteau ca si cand eu nu eram in durerile nasterii. Conditiile de spitalizare au fost groaznice, mizerabile.

Daca ar mai fi sa nasc nu as mai face-o sub nicio forma acolo, as alege un spital privat. Asistentele nici nu te baga in seama si nu te ajuta la alaptat decat daca le bagi bani in buzunar, cum le dai bani te trateaza foarte frumos, nu le dai te trateaza ca pe un neica nimeni.

Nu recomand nimanui sa nasca intr-un spital de stat pentru ca avem niste conditii mizerabile si la cati bani dam medicilor si asistentelor putem merge la un spital privat.

(Andreea, Arad)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 19 Martie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Arad | Dr. Octavian Milincu | Spitalul Matern

Articole Similare

Nasteri naturale la Maternitatea Spitalului judetean Ilfov, cu Dr. Costeschi Nicoleta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook