Nastere prin cezariana, la Spitalul Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti), din Bucuresti

Sunt Dana, am nascut pe 24.09.2019 la Spitalul Prof. Dr. Panait Sârbu din Bucuresti. In acel spital am facut toate analizele din timpul sarcinii, medicul care ne-a monitorizat sustine nasterea naturala, dar la noi a fost cazul sa facem operatie cezariana. A incercat sa declanseze nasterea naturala dar organismul meu nu a raspuns deloc, asa ca am cerut operatie cezariana.

In timpul operatiei nu am simtit nimic, auzeam tot ce vorbeau medicul si asistentele, doctorul anestezist a fost langa mine, ma monitoriza. Cel mai frumos sunet auzit a fost plansul baietelului meu, care s-a linistit imediat ce l-au atins de fata mea. Un baietel sanatos si atunci si acum, a avut 54 cm, 3820 grame, nota 10.

Dupa operatie am fost ingrijita foarte bine, in spital a fost curatenie. La 3 ore mergeam la alaptat unde asistentele de acolo ne invatau ce avem de facut cele care eram la prima nastere.

La 3 zile dupa nastere am plecat acasa, iar la o saptamana am revenit la spital pt control. De atunci si pana acum copilul a fost monitorizat de acelasi doctor Neonatolog si Pediatru, a fost alegerea noastra sa tinem legatura cu acelasi medic de la nastere pana acum, alegere pe care nu o regretam.

In primele luni de viata am mers la control in incinta spitalului, fiind doar controale de rutina, pe masura ce a crescut am mers la cabinetul medicului, in spital se poate doar pana la o anumita varsta.

Recomand nasterea la acest spital! Daca vom decide sa mai facem un copil as merge la acelasi spital si la aceiasi medici. Ca o concluzie despre operatia cezariana pot spune doar ca nu e asa urata cum auzisem, eu m-am refacut destul de repede si usor. Doresc tuturor mamicilor sa aiba curaj si multa sanatate, ca asta e cea mai importanta!

(Dana, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 26 Februarie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Maternitatea Giulesti

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Sanador din Bucuresti, cu domnul doctor Chadi

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook