Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Panait Sarbu din Bucuresti, cu doctor Sami Salama

In data de 5 mai am mers la un control de rutina la cabinetul medicului meu. Fiind hipertensiva inca din saptamana 35 de sarcina, medicul mi-a facut controlul si mi-a luat si tensiunea si surpriza…o aveam 160/8 si puls 120…am repetat, dar tot asa…intr-un final m-a trimis la Maternitate pentru internare!

Odata ajunsa acolo, medicul de garda a refuzat initial sa ma interneze sub pretextul ca nu au locuri…L-a sunat pe medicul meu si intr-un final la insistentele acestuia m-au internat si imediat am intrat la monitorizare! Dupa 30 de minute de monitorizare, brusc m-au luat contractiile.

Mi s-a injectat NoSpa, dar degeaba, aveam deja contractii la 2 minute…plus ca imi urcase si tensiunea (cu 3 zile inainte abia ma externasem, internata fiind tot cu contractii si edeme, dar medicul meu era in concediu si nu a vrut nimeni sa ma ajute sa nasc, am stat cu perfuzii si injectii pentru calmarea durerilor) in 15 minute coboram la sala de nasteri!

Se intampla! La 37 de saptamani si 5 zile imi venise sorocul! Medicul meu a fost sunat si intr-o jumatate de ora era la capul meu! Imi era extrem de frica de operatie, dar fiind hipertensiva, nu aveam alta optiune!

Totul a decurs minunat, anestezia a fost rahie, iar in 5 minute nu mai simteam nimic! Medicul meu s-a purtat exceptional, moasele, asistentele, cu totii au fost minunati!

La ora 20:42 imi sarutam minunea! Am fost dusa la terapie la ora 21, iar dimineata la ora 8 m-am mobilizat, am fost dusa la salon si la ora 9 imi alaptam copilul!

Am nascut Joi, iar Duminica la pranz era acasa! O experienta frumoasa si unica!

(Gabriela, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 21 Mai, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Sami Salama | Maternitatea Giulesti

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea CF2 din Bucuresti, cu doamna doctor Daniela Lebit

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook