Nastere prin cezariana la Sanador cu doamna Doctor Oana Moise in Martie 2021

Pentru că am trăit o experiență ce merită a fi povestită, am împărtășit-o cu multe mămici și voi face și pe viitor același lucru.

Am născut prin cezariană la Sanador cu medicul meu care mi-a fost alături pe toată durata sarcinii și despre care am numai cuvinte de laudă, dr. Oana Moise.
Am plecat de acasă pe data de 03 Martie 2021 cu emoții doar pentru marea întâlnire cu bebelina mea și atât. Pentru că știam că restul va fi pe măsura așteptărilor. De când am ajuns la Sanador, m-am simțit în siguranță, completam formularele pentru internare cu un așa confort psihic de parcă m-aș fi cazat la hotel în vacanță. Pentru mine asta a însemnat Sanador: vacanță! De unde am plecat mai împlinită.
Condițiile, atenția tuturor, mâncarea, igiena, asistentele, medicul anestezist, medicul meu și toți cei care intrau de gardă…totul la superlativ. Și recuperarea a fost una mult mai rapidă. Cu așa oameni în jur și durerile se mai diminuează. Am avut tot suportul. Și oarecum tristă că s-a terminat “sejurul”. smile

Întrucât am născut în pandemie, una din asistente chiar m-a îmbrățișat…explicația? Încercau oarecum să suplinească lipsa soțului și a celor dragi..

Nu era nevoie să cer eu calmant pentru că eram întrebată. Nu era nevoie să sun să-mi aducă minunea, veneau asistentele mamă cu bebelina. Cea mai mare bucurie era atunci când intrau pe ușă cu micuța. Uitam de tot. Și de acea durere care nu e una ușoară. Dar totul e trecător. Și acum am uitat… de dureri… că experiența nu am cum s-o uit. Îmi amintesc fiecare detaliu. Eu pe masa de operații eram relaxată…culmea. Pentru că această relaxare ți-o transmit cei din jur.
Aș putea povesti ore în șir, dar mă opresc aici. Închei mica mea poveste numai cu mulțumiri, cuvinte de laudă și tot respectul pentru echipa Sanador!
Mulțumesc!
(Denisa, Pitesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 13 Iulie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Oana Moise | Sanador

Articole Similare

Nastere naturala in Germania, in timpul pandemiei

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook